Pereiti į pagrindinį turinį

Atlikėja V. Brežneva: mokykloje buvau bjaurusis ančiukas (foto)

2012-11-04 14:20
Atlikėja V. Brežneva: mokykloje buvau bjaurusis ančiukas (foto)
Atlikėja V. Brežneva: mokykloje buvau bjaurusis ančiukas (foto) / youtube.com stopkadras

Neseniai žiniasklaidos priemonėse pasirodė informacija apie tai, jog vaikystėje ir paauglystėje Rusijos sekso simbolis, atlikėja Vera Brežneva buvo pilka pelytė, neturėjo draugų ir nedalyvavo savo išleistuvėse. Gražuolė prisipažino, jog mokykliniai metai jai buvo itin sudėtingi.

„Jokių plastinių operacijų aš nesidariau. Turėjau puikią figūrą, tačiau ją nuolat slėpiau. Baigusi mokyklą pakeičiau savo mitybos įpročius. Dabar valgau tik sveikus maisto produktus ir net pagalvoti nenoriu apie greitą ar nesveiką maistą. Nevalgau jokių tortų, saldainių ar kepinių. Viskas labai paprasta", - sakė atlikėja.

Baigusi vidurinę mokyklą V.Brežneva pradėjo rūpintis savo išvaizda, sportuoti, auginti plaukus. Neilgai trukus mergina tapo tikra gražuolė. Tačiau tuomet į Rusijos šou verslo atstovės gyvenimą atėjo kiti išbandymai ir ji tapo jauna mama. Tai Verai užkirto kelią į grožio konkursus ir šou verslą, tačiau neilgam.

Pradėjusi dainuoti ir pravėrusi šou pasaulio duris Vera Brežneva iš kuklios mergaitės tapo savimi pasitikinčia mergina.

„Buvau visiškai kitokia. Nepasitikėjau savimi ir tik svajojau tapti moteriška ir patrauklia", - atviravo atlikėja.

Vos tik iš Ukrainos kilusi atlikėja prisijungė prie merginų grupės „Via gra" ir tapo žinoma, jai teko pasikeisti pavardę. Taip Goluška tapo Brežneva, o naujoji pavardė visuomenėje sukėlė milžinišką ažiotažą. Žmonės ją siejo su Sovietų Sąjungos politiniu veikėju Leonidu Brežnevu. Sklandė gandai, kad šie giminystės ryšiai jaunai merginai tapo tramplinu į šlovę ir karjerą, tačiau realybė buvo priešinga. Vera pati turėjo padėti savo neturtingiems tėvams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų