Pereiti į pagrindinį turinį

A.Vorobjovas, patekęs į „Eurovizijos“ finalą, džiaugėsi rusiškais keiksmažodžiais

2011-05-11 19:41
A.Vorobjovas, patekęs į „Eurovizijos“ finalą, džiaugėsi rusiškais keiksmažodžiais
A.Vorobjovas, patekęs į „Eurovizijos“ finalą, džiaugėsi rusiškais keiksmažodžiais / Scanpix nuotr.

Rusijos žiniasklaida prakalbo apie nemaloniai pasibaigusį šios šalies atstovo Aleksejaus Vorobjovo pasirodymą „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje.

Priešpaskutinį bilietą į finalo traukinį pelnęs dainininkas nesugebėjo susivaldyti džiaugsmą išreikšdamas keiksmažodžiais, skelbia Newsru.com.

„Tai Rusija, tai Rusija, ****! Ateik čia, ****! Žiūrėk į akis, ****!“, - mojuodamas trispalve šaukė kaimyninės šalies atstovas ir galiausiai pabučiavo kamerą.

Dalis televizijų 7 numeriu pasirodžiusio A. Vorobjovo „perliukus“ sugebėjo nutildyti, tačiau Moldavijos televizijos transliacijos ištrauka greitai ir be cenzūros išplito „Youtube“ interneto kanale.

„Tėti, tu net neįsivaizduoji kiek keiksmažodžių aš prisiminiau, kuomet ilgai nepranešė, kad aš pakliuvau. Tiek jų net tu nežinai“, - pokalbyje per „Skype“ po atrankos rašė dainą „Get you“ (Pagauti tave)“ atlikęs rusas, skelbia „Komsomolskaja pravda“.

Spaudos konferencijoje dainininkas teigė, kad buvo labai sunku sėdėti ir laukti rezultatų: „Kiekvienas žmogus turi svajonių, o mano svajonė buvo sudalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse. Ir štai aš čia. Esu labai laimingas“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų