Pereiti į pagrindinį turinį

A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą"

2011-07-24 16:08
A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą"

27 metų britų dainininkė Amy Winehouse, kurios priklausomybė nuo alkoholio ir narkotikų buvo užtemdžiusi jos ypatingą balsą, šeštadienį buvo rasta negyva savo namuose Londone.

A.Winehouse "įstojo" į liūdną "27 klubą" - nuo šiol ji priklauso garsių roko žvaigždžių, kurios mirė būdamos 27 metų amžiaus, grupei.

Tarp šios nelemtos grupės "narių" yra vienas "The Rolling Stones" įkūrėjų Brianas Jonesas, gitaristas Jimi Hendrixas, dainininkė Janis Joplin, "The Doors" dainininkas Jimas Morrisonas, "Nirvana" lyderis Kurtas Cobainas ir bliuzo "karalius" Robertas Johnsonas.

"Grammy" apdovanota soulo dainininkė savo vidinius demonus atvirai apdainavo garsiausiame single "Rehab" ir visoje savo muzikoje.

Pranešimuose užsimenama, kad ji galėjo mirti perdozavusi narkotikų, bet policija nurodė, jog nedera spėlioti dėl jos mirties aplinkybių, kurios kol kas laikomos neaiškiomis.

A.Winehouse buvo rasta negyva savo namuose Kamdene Šiaurės Londone. Netrukus prie policijos užtvarų lauke ėmė rinktis gerbėjai, kurie dėjo gėles, žvakes ir žaislinius meškiukus. Kitos pramogų pasaulio žvaigždės ir A.Winehouse draugai kalba apie patirtą šoką ir išgyvenamą liūdesį.

Londono greitosios medicinos pagalbos tarnybos LAS atstovė žurnalistams sakė, kad greitoji pagalba į dainininkės namus buvo iškviesta šeštadienį 15 val. 54 min. vietos (17 val. 54 min. Lietuvos) laiku ir kad du greitosios pagalbos automobiliai ten nuvyko per penkias minutes.

Dar po kelių minučių LAS iškvietė policiją.

"Atvykę pareigūnai rado 27 metų moters, kuri įvykio vietoje buvo paskelbta mirusia, palaikus. Artimiausi giminaičiai buvo informuoti, ir aš galiu patvirtinti, kad mirusioji yra Amy Winehouse", - žurnalistams prie policijos užtvaros sakė vyresnysis inspektorius Rajas Kohli.

"Žinau apie pranešimus, ... kad jos mirtis yra įtariamo narkotikų perdozavimo rezultatas, bet aš norėčiau dar kartą pabrėžti, kad dar nebuvo jokio skrodimo ir kad nederėtų spėlioti apie mirties priežastį", - sakė jis.

Vienas kaimynas pranešė anksti šeštadienį girdėjęs klyksmą iš dainininkės namų.

A.Winehouse turėjo surengti sugrįžimo gastroles Europoje, bet jas nutraukė po katastrofiško pirmojo koncerto Serbijoje birželio 18 dieną.

Prieš tas numatytas "gyvo garso" gastroles A.Winehouse savaitę praleido vienoje Londono reabilitacijos klinikoje, kaip pranešama - pasiūlius jos tėvui Mitchui (Mičui), kuris nerimavo dėl to, jog ji per daug gerianti.

Velionės dainininkės atstovas sakė, kad jos tėvas žino apie jos mirtį ir bando sugrįžti iš Niujorko.

"Visi, kurie buvo susiję su Amy, yra sukrėsti ir priblokšti. Mintimis esame su jos šeima ir draugais. Šeima paskelbs pareiškimą, kai bus (tam) pasirengusi", - sakė jis.

A.Winehouse žaibiškai išgarsėjo gavusi penkis "Grammy" už savo 2006 metų antrąjį albumą "Back to Black" ir singlą "Rehab".

Jos sugrįžimo gastrolės truko vos vieną pasirodymą Belgrade, kur ji buvo nušvilpta, nes atrodė pernelyg girta, kad galėtų dainuoti. Per pusantros valandos trukusį koncertą ji klupinėjo, murmėjo dainų žodžius ir negalėjo pataikyti į taktą.

Paskutinį kartą ji viešai pasirodė koncertų salėje "The Roundhouse" Kamdene, trečiadienį. Scenoje ji pasirodė drauge su savo krikštadukte Dionne Bromfield, trumpai pašoko ir paragino žiūrovus pirkti šios 15-metės albumą.

A.Winehouse debiutinis albumas "Frank" buvo išleistas 2003 metais ir pelnė jai didelį pripažinimą. Didžiojoje Britanijoje albumas tapo triskart platininiu.

Antrasis albumas "Back to Black" tapo pasauliniu hitu ir Didžiojoje Britanijoje atsidūrė pirmojoje, o JAV - antrojoje populiariausiųjų sąrašų vietoje. Britanijoje jis tapo šešiskart platininis, o Amerikoje - dukart platininis.

2007 metų gegužę dainininkė Majamyje ištekėjo už Blake'o Fielderio-Civilo, tačiau jųdviejų santykiai buvo audringi. Dalį santuokos Blake'as praleido už grotų - dėl vieno baro šeimininko žiauraus užpuolimo ir vėlesnio bandymo tai nuslėpti.

Pora išsiskyrė 2009 metų liepą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų