Pereiti į pagrindinį turinį

Beyonce ir Jay-Z dukrą pavadino Blue Ivy

2012-01-09 12:58
Beyonce ir Jay-Z dukrą pavadino Blue Ivy
Beyonce ir Jay-Z dukrą pavadino Blue Ivy / Scanpix nuotr.

Muzikos „karališkoji pora“ Beyonce ir Jay-Z susilaukė dukrytės, kuriai davė Blue Ivy vardą, praneša žiniasklaida.

30-metei popmuzikos deivei Beyonce šeštadienio vakarą Niujorko Manhatano rajone esančios Lenoks Hilo ligoninės privačiame skyriuje buvo atlikta iš anksto suplanuota cezario pjūvio operacija. Šalia jos buvo sutuoktinis, reperis Jay-Z, kurio tikrasis vardas yra Shawnas Carteris, pranešė „E! Online“.

Pradiniuose pranešimuose buvo sakoma, kad mažylei duotas Ivy Blue vardas, bet porai artimi šaltiniai vėliau sakė, kad iš tikrųjų naujagimės vardas yra Blue Ivy.

Beyonce gimtojo miesto Hjustono laikraštis „Houston Chronicle“ vienintelis mažylės vardą rašo be raidės„e“ - Blu Ivy.

„Twitter“ dėl šio kūdikio, kuris yra vienas „svarbiausių“ pastaraisiais metais, vyksta tikras sujudimas - įžymybės ir paprasti gerbėjai džiaugiasi pirmuoju žvaigždžių poros vaiku.

„Sveika atvykusi į pasaulį, Blue! Mes jau tave mylim“, - parašė Holivudo aktorė ir artima Beyonce šeimos draugė Gwyneth Paltrow, kuri kiek vėliau patikslino: „Tai Blue Ivy Carter!“

„Gražiausia mergaitė pasaulyje“, - „Twitter“ rašė Beyonce sesuo Solange Knowles. Kiek vėliau, tikriausiai turėdama omenyje painiavą dėl mažylės vardo, ji pridūrė: „Telefonu ateinanti informacija visada pristatoma klaidingai“.

Kita popdeivė - Rihanna - taip pat prisidėjo prie sveikinimų, skirtų šiai ypatingai šouverslo naujagimei. Ji minėtame socialiniame tinkle parašė: „Sveika atvykusi į pasaulį, princese Carter! Myliu, tetulė Rih“.

Hiphopo magnatas Russellas Simmonsas taip pat parašė „Twitter“: „Sveikinimai mano geriems draugams Beyonce ir Jay-Z“.

Beyonce į ligoninę atsigulė penktadienį vakare, užsiregistravusi vardu „Ingrid Jackson“ ir už 1,3 mln. dolerių išsinuomojusi visą ketvirtą ligoninės skyriaus aukštą, pranešė Niujorko laikraštis „Daily News“.

Šeštadienį vakare į ligoninę žmonės nešė maisto ir vyno krepšius, tikriausiai - šventei, o aplink pastatą patruliavo apsaugininkai.

Tačiau sustiprintas saugumas patiko ne visiems.

„Jie tiesiog naudojosi ligonine kaip sava ir daugiau niekas nebuvo svarbus“, - laikraščiui „New York Post“ sakė vienas ką tik iškeptas tėvelis Neilas Coulonas.

Jo pastangoms pamatyti savo pirma laiko gimusius dvynius neonatologijos skyriuje sutrukdė mažosios naujos įžymybės gimimas, rašo laikraštis.

Beyonce, kuri išgarsėjo 10-ojo dešimtmečio pabaigoje kaip pagrindinė merginų ritmenbliuzo grupės „Destiny's Child“ vokalistė, pradėjusi solinę karjerą išleido 12 singlų, kurie buvo atsidūrę JAV populiariausiųjų sąrašų viršūnėje, ir visame pasaulyje pardavė daugiau kaip 25 mln. savo albumų egzempliorių.

Ji taip pat yra gavusi 16 apdovanojimų „Grammy“ - trimis daugiau nei jos 42 metų sutuoktinis Jay-Z, kuris laikomas vienu geriausių visų laikų reperiu ir yra pardavęs maždaug 50 mln. savo albumų egzempliorių.

Pora drauge dirbo dėl itin populiaraus Beyonce singlo „Crazy In Love“.

Beyonce apie savo nėštumą paskelbė rugpjūčio mėnesį, per MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją. Ant raudonojo kilimo kalbėdamasi su žurnalistais, uždėjusi rankas ant padidėjusio pilvuko, ji pasakė: „Turiu staigmeną!“.

„Twitter“ vartotojai po to paskelbimo pasiekė per sekundę parašytų žinučių rekordą, o šį sekmadienį, pasirodžius naujienoms apie dainininkės dukrytės gimimą, populiariame socialiniame tinkle vėl buvo kilusi tikra audra.

Šaltinis „Houston Chronicle“ sakė, kad pirmuoju naujagimės vardu Blue („Mėlyna“) pagerbiama mėgstamiausia Jay-Z spalva ir itin didelės sėkmės sulaukusi „Blueprint“ frančizė, o vardas Ivy reiškia romėnišką skaičių IV.

Beyonce gimė rugsėjo 4-ąją, jos motina - sausio 4-ąją, Jay-Z - gruodžio 4-ąją, be to, pora susituokė 2008 metų balandžio 4-ąją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų