Pereiti į pagrindinį turinį

Buvusi „Mėtų“ dainininkė G.Lebedeva papildė grupės „Kitokios“ gretas

2011-08-30 17:00
Buvusi „Mėtų“ dainininkė G.Lebedeva papildė grupės „Kitokios“ gretas
Buvusi „Mėtų“ dainininkė G.Lebedeva papildė grupės „Kitokios“ gretas / D.Čižauskaitės nuotr.

Dailioji Greta Lebedeva (grupės „Mėtos“ narė – aut.past.) nusprendė papildyti sėkmės lydimos merginų grupės „Kitokios“ gretas.

„Gavusi tokį pasiūlymą, ilgai nesvarsčiau, man ši grupė patiko nuo pirmos dienos. Iki šiol atsimenu jų pavasarinį debiutą. Tuomet maniau, jei jau kada atsisveikinčiau su man brangiomis „Mėtomis“, tai norėčiau tik į „Kitokias“. Taip ir būna... kartais net nekaltos mintys išsipildo.

Mes kartu jau pora savaičių, susitinkame, repetuojame dainas ir choreografiją. Taip pat papildžiau balso įrašais kelias „Kitokių“ senas dainas, o praeitą savaitę įrašėme naują dainą ir ją netrukus ir pristatysime klausytojams. Oficialiai naują grupės sudėtį galėsite išvysti jau rugsėjį suplanuotose koncertuose, kurie bus paskelbti grupės „Kitokios“ „Facebook“ profilyje.

Dar ir dabar „Kitokių“ merginos atsimena per jų debiuą vieno prodiuserio pasakytą verdiktą, esą jos, duok dieve, sulauks vasaros.

„Taigi vasaros sulaukėme, ją atidavėme darbams, treniruotėms, įrašams, savotiškai praktikai, t.y. dainavome didmiesčių ir pajūrio klubuose, o nuo rugsėjo su visa koncertine programa ir nauja nare mus galėsite išvysti vis dažniau.“

Paklaustos, kaip vertina Gretos atėjimą į grupę, merginos neslėpė džiaugsmo ir tvirtino esančios patenkintos, kad prie jų prisidėjo būtent ji.

„Su Greta mes neblogai pažįstamos. Ji puikus žmogus, grupėje tuoj pritapo, be to, Greta labai imli. Taigi repetuojame, kuriame, ilsimės, žodžiu, visos keturios dalijamės ir duona, ir druska. Jaučiame, kad viskas bus tikrai gerai,“ - džiaugėsi R.Klimaitytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų