Ch. Tatumas: išgyvenau baisią depresiją ir nusivylimo priepuolį

Neseniai dukters susilaukęs  33-ejų aktorius Channingas Tatumas papuošė žurnalo „Vanity Fair" viršelį bei nuoširdžiame interviu atskleidė savo praeities detalių, papasakojo apie savo požiūrį į darbą, vaikus ir tėvystę. Pokalbio metu Ch.Tatumas ypač akcentavo, kad reikia stengtis suprasti vaikus ir nemėginti spręsti problemų vaistais. Karčios patirties turintis aktorius teigė, jog niekuomet negirdytų savo vaikų medikamentais, jei šie turėtų problemų dėl mokslų.

„Mano tėvai nebuvo tobuli. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris turėtų tobulus tėvus, tačiau tai mane daug ko išmokė. Pasistengsiu savo vaikui būti geresnis, noriu būti jo draugas ir nenoriu spausti, kad „nepadarytų mano klaidų„, kaip kad darė mano tėvas. Jis neturėjo pinigų augdamas, neturėjo gero išsilavinimo, dėl to vertė mane siekti jo trokšto gyvenimo, nors aš ir nenorėjau“, – kalbėjo Ch.Tatumas.

Aktoriaus tėvas anksčiau dirbo stogdengiu, tačiau vieną dieną jis nukrito nuo stogo ir susilaužė stuburą. Nuo tada jis nebegalėjo dirbti fizinio darbo ir galiausiai tapo pardavėju, o visų neįgyvendintų svajonių naštą užkrovė ant sūnaus pečių, versdamas jį mokytis net griebdamasis vaistų.

„Man sunkiai sekėsi, aš skaitau labai lėtai. Kad ir dabar, gavęs scenarijų aš jį perskaitau penkiskart lėčiau nei bet kuris kitas aktorius, tačiau vėliau galiu atpasakoti kiekvieną detalę. Mane visuomet žlugdė, kad mokykloje viskas yra standartizuota ir visi vaikai turi mokytis vienodai. Galbūt kitiems reikia vaistų, kad susikauptų, bet man nereikėjo. Taip, mokykloje man sekdavosi geriau, kai mane girdė vaistais, tačiau po jų jaučiausi kaip zombis", – atvirai išgyvenimais dalijosi Ch.Tatumas.

Žinomas aktorius tvirtino, kad bet kurie vaistai galiausiai tampa apsėdimu, prie jų priprantama kaip prie narkotikų. „Kuo daugiau vartoji, tuo prasčiau veikia. Kartais viskas klodavosi gerai, o kartais išgyvendavau baisius depresijos ir nusivylimo priepuolius. Suprantu, kodėl tokie vaikai dar giliau skęsta problemose – nes jaučiasi klaikiai, tarsi neturėtų sielos, savo esybės. Niekada savo vaikui taip nepadarysiu", – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Saunuolis, kad apie tai prakalbo .Tai didele problema .Amerikoje ir vaikai , ir suauge "sodinami ant " vaistu iskilus bet kokiai problemai . " stebuklingos tablynes" Vaistu pramones rankos "placios " .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių