Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkas G. Glitteris paleistas po 10 valandų policijoje

2012-10-29 18:01
Dainininkas G. Glitteris paleistas po 10 valandų policijoje
Dainininkas G. Glitteris paleistas po 10 valandų policijoje / Scanpix nuotr.

Lytiniais nusikaltimais įtariamas ir areštuotas dainininkas Gary Glitteris po 10 valandų buvo paleistas už užstatą.

Buvusi popmuzikos žvaigždė, kurios tikrasis vardas yra Paulas Gaddas (Polas Gadas), sekmadienį vienoje Londono policijos nuovadoje buvo laikoLytiniais nusikaltimais įtariamas ir areštuotas dainininkas Gary Glitteris (Garis Gliteris) po 10 valandų buvo paleistas už užstatą.mas 10 valandų, per kurias jį apklausė pareigūnai, tiriantys lytinio išnaudojimo skandalą dėl velionio britų televizijos laidų vedėjo sero Jimmy Savile'io (Džimio Seivilio).

G.Glitteris buvo paleistas iki gruodžio vidurio, o pareigūnai tęsia operaciją „Yewtree“ („Kukmedis“), kurios metu tiria įtarimus, kad pernai miręs J.Savile'is per savo ilgą karjerą lytiškai išnaudojo iki 300 nepilnamečių.

Po G.Glitterio arešto paskelbtame Londono policijos pareiškime sakoma: „Maždaug 7 val. 15 min. buvo areštuotas vyras iš Londono, įtarus (jį) lytiniais nusikaltimais, ir nuvežtas į vieną Londono policijos nuovadą“.

„Šis asmuo patenka į tyrimo dalį, kurią pavadinome “Savile'is ir kiti„. Plačiau aptarinėti nepasirengę“, - priduriama pareiškime.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų