Pereiti į pagrindinį turinį

Demi Moore bijo tapti „neverta meilės“

2012-01-05 19:34
Demi Moore bijo tapti „neverta meilės“
Demi Moore bijo tapti „neverta meilės“ / Scanpix nuotr.

Holivudo žvaigždė Demi Moore, kuri neseniai nutraukė šešerius metus trukusią santuoką su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu, teigia labiausiai bijanti sužinoti, kad ji „nesanti verta būti mylima“.

Praėjus vos savaitei po to, kai lapkritį pateikė prašymą dėl skyrybų, D.Moore davė atvirą interviu savo draugei britei fotografei Amandai De Cadenet, kuris bus paskelbtas žurnalo „Harper's Bazaar“ vasario numeryje.

49 metų D.Moore tiesiogiai nekomentavo savo išsiskyrimo su 33 metų A.Kutcheriu, vaidinančiu komiškame JAV televizijos seriale „Pustrečio vyro“ (Two and A Half Men). Jųdviejų santuoka susvyravo, kai viena San Diege gyvenanti moteris viešai pasipasakojo apie savo trumpą romaną su A.Kutcheriu.

Tačiau plačiame pokalbyje su A.De Cadenet apie nesaugumą gyvenime D.Moore pareiškė: „Mane baugina, kad savo gyvenimo pabaigoje galiausiai suvoksiu, kad išties nebegalėsiu būti mylima, nebūsiu verta būti mylima. Kas su manimi iš esmės kažkas labai negerai... ir kad nesu čia pageidaujama.“

Santuoka su 16 metų už ją jaunesniu A.Kutcheriu aktorei buvo jau trečioji ir nuolat sulaukdavo žiniasklaidos dėmesio.

D.Moore aiškino, kad laisvė jai reiškia "nepaisyti pasekmių. Išties gyventi šia akimirka. Negalvoti apie praeitį. Neplanuoti ateities. Tai yra laisvė. Nesirūpinti dėl to, ką galvoja kiti žmonės, labiau negu dėl to, ką galvoji pats. Tai yra laisvė.

„Nesusitapatinti su savo žaizdomis. Kažkas man yra parašęs: “Neleiskit savo žaizdoms paversti jus tuo, kas nesate.„ Išties gerai pasakyta. Ir nepriimti gyvenimo per daug rimtai“, - ji sakė A.De Cadenet.

Aktorė, kuri pastaruoju metu pastebimai sublogo ir tuo sukėlė susirūpinimą žiniasklaidai, taip pat sakė savo kūnui jaučianti tiek meilę, tiek neapykantą, tačiau dabar yra su tuo susitaikiusi.

„Paprastai labiausiai su savo kūnu nesutariu, kai jaučiu, kad kūnas mane išduoda - kai anksčiau kovodavau su savo svoriu ir jausdavau, kad negaliu valgyti ko noriu, arba kai negalėdavau priversti savo kūno priversti to, ko norėdavau“, - aiškino ji.

D.Moore pridūrė: „Manau, šiandien esu atlaidesnė savo kūnui - ne vien svoriui, bet ir visiems dalykams, kurie nutinka kūnui keičiantis su amžiumi. Dabar jaučiu esanti nepaprastai sulysusi - tokia liesa, jog anksčiau niekada nebūčiau įsivaizdavusi, kad kas nors man sakys: “Esi per liesa ir neatrodai gerai."

D.Moore ir A.De Cadenet šiuo metu prodiusuoja naują televizijos interviu laidą „Pokalbis“ (The Conversation), kurios premjera turėtų įvykti kabelinėje televizijoje „Lifetime“ vėliau šiais metais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų