Pereiti į pagrindinį turinį

D.Radcliffe iš Hario Poterio žada virsti archeologu

2011-07-11 18:36
D.Radcliffe iš Hario Poterio žada virsti archeologu
D.Radcliffe iš Hario Poterio žada virsti archeologu / Garsų pasaulio įrašų nuotr.

Kino ekranuose pasirodžius paskutinei filmo „Haris Poteris“ daliai, aktoriai susirūpino, ką gyvenime veiks toliau. Pagrindinio herojaus atlikėjas Danielis Radcliffe prasitarė, kad galvoja apie archeologo karjerą. Tuo tarpu Tomas Feltonas nori būti reperiu.

D.Radcliffe pasiryžęs mesti aktorystę tam, kad sektų Indianos Jones keliu ir taptų kasinėtoju. „Lygiai tiek pat, kiek gaila ištarti „viso gero“ Hariui Poteriui, esu sujaudintas savo galimos ateities“, - kalbėjo aktorius.

„Labai daug žiūriu „Discovery“ kanalą ir pradėjau mąstyti, kad norėčiau pradėti mokytis archeologijos, nes esu vis labiau sužavėtas šiuo mokslu“, - teigė D.Radcliffe.

Tuo metu filmo kolega Tomas Feltonas planuoja aktorystę pakeisti muzika. Aktorius, filme vaidinęs šviesiaplaukį blogiuką Draco Mafoy, jau pasirašė įrašų sutartį su nepriklausoma įrašų studija.

T.Feltonas nebūtų pirmasis aktorius, norintis iškeisti vaidinimą į muziką. Robertas Pattisonas taip pat yra prisipažinęs, kad norėtų repuoti. Jonny Deppas, Keanu Reevesas ir Russellas Crowe – visi yra muziką atlikę grupėse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų