Pereiti į pagrindinį turinį

E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta)

2011-11-03 17:07
E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta) E.Anusauskaitė nugalėjo konkurse Niujorke (papildyta)

Fergie, Natasha Bedingfield ir kitos pasaulinio garso įžymybės lapkričio 2 d. 2.30 val. Lietuvos iškilmingame AVON Moterų fondo apdovanojimų vakare „Pasaulio balsai permainoms“ („Global Voices for Change“) paskelbė pirmosios AVON organizuotos ir internetu vykusios muzikinių talentų paieškos moterims „Avon Voices“, laimėtoją. Lietuvaitė Evelina Anusauskaitė sutriuškino 9 konkurentes ir tapo nugalėtoja.

„Esu mergina iš labai mažos šalies. Apie šią akimirką svajojau daugiau nei keturiolika metų. Daug žmonių iš manęs juokėsi, sakydami apie ką tu svajoji? Apie Niujorką? Apie tave supančius žmones? Bet aš savyje šią svajonę nešiojausi visą laiką ir tikėjau ja. Aš esu puikus pavyzdys, to, kad jei turi svajonę ir ja tiki, ji gali išsipildyti“, - paskelbus nugalėtojos vardą sakė E.Anusauskaitė.

Fergie, Natasha Bedingfield, Delta Goodrem, Ashley Greene ir daugiau nei 800 svečių bei atlikėjų iš 39 pasaulio šalių dalyvavo žvaigždėmis knibždančiame renginyje viešbutyje Marriot Marquis Niujorko „Times“ aikštėje, kurio metu Moterų fondui buvo paaukota daugiau nei 2,3 mln. JAV dolerių.

Iškilmingo vakaro metu įvyko pasaulinės muzikinių talentų paieškos „Avon Voices“ kulminacija – buvo paskelbtos dvi konkurso nugalėtojos: Evelina Anusauskaitė iš Lietuvos ir AVON konsultantė Selena Gittens iš Kanados.

Nugalėtojos buvo išrinktos iš 10 finalisčių, atsižvelgiant į jų pasirodymą kavinėje „Hard Rock Café“ lapkričio 1 dieną ir 2,5 mln. konkurso tinklalapio lankytojų iš viso pasaulio balsų.

Likusios 8 finalistės: Pauline Alencar (Brazilija), Cissy Crutcher (JAV), Jaclyn Dustin (JAV), Joy Loria (Filipinai – AVON konsultantė), Roslynn Mahe (Jungtinė Karalystė), Rapeeporn Pratum-Anon (Tailandas), Claudia Santos Morandi (Venesuela) ir Natalia Terekhova (Rusija).

Muzikinių talentų paieškos „Avon Voices“ nugalėtojos įrašys albumą, kuris bus parduodamas AVON platinimo kanalais tam tikrose šalyse ir kuriame skambės originali daina, sukurta „Grammy“ ir „Auksinio gaublio“ apdovanojimus pelniusios muzikos industrijos legendos Diane Warren ir prodiusuota 7 „Grammy“ apdovanojimus laimėjusio prodiuserio Humberto Gatica.

Iškilmingame vakare šią dainą finalistės kartu su daugeliu žvaigždžių iš konkurso žiuri atliko pirmą kartą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų