E.Bžeskas ir jo mylimoji pasiruošę merginų atakoms

Rami kasdienybė. Paprasti buities darbai bei malonumai. Planai, kada ką sodinti, laistyti, kada pjauti žolę ir, žinoma, svajonės apie vaikus. Daugybei Lietuvos šeimų tokia idilė – įprasta ir puikiai suprantama.

Tačiau vienam ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio veikėjų, dainininkui bei grupės „69 danguje“ prodiuseriui Egmontui Bžeskui tai, kaip jis gyvena dabar – nauja ir keista, o jo draugams - labai netikėta.

Tiesos apie tikrąsias vertybes pastaraisiais metais iš Egmonto lūpų skamba vis dažniau. O jas girdintiems ir Bžeską puikiai pažįstantiems pirmiausiai kyla klausimas, kas gi sugebėjo pakeisti nepataisomu vadintą mergišių? Kas jį sutramdė?

Ir kokia moteris audringoje Egmonto praeityje sugebėjo įžvelgti tik naudą?

„Natūralu, kad šalia gero vyro gyvenime nori būti daug moterų. Nes iš tikrų Egmontas yra geras vyras”, - LNK gyvenimo būdo laidai „Neišgalvoti gyvenimai” sakė E. Bžesko mylimoji Reda Gikytė.

Nuo tos akimirkos, kai Egmontas bei Reda patikėjo, kad gali ir nori būti kartu, jų gyvenimuose labai daug pasikeitė. Po ne vieną mėnesį trukusių kelionių, darbų užsienio šalyse, Bžeskas grįžo gyventi į Lietuvą, ėmė kurti televizijos laidas.

O prieš keletą savaičių jo darbų sąrašą papildė ir grupės „69 danguje“ atgimimas. Prodiuseris užsimena: šiuo metu jis mąsto ir apie naujo merginų kolektyvo rinkimus. O jau tada, kaip yra buvę ne sykį, į jo kompiuterį ar telefoną ko gero plūstelės išgarsėti norinčiųjų žinutės. Vienos siūlysis dainuoti, kitos – išgarsėti kitais keliais...

Reda konkurenčių nebijo ir savo padėtimi neabejoja.

„Ne veltui sakau, kad jis yra stiprus vyras. Įsivaizduokit, kiek žmogui reikėjo atlaikyt moterų, ar ne? Šiandien aš jau pakankamai ramiai į tai reaguoju. Aišku, galbūt pasitikiu ir savim”, - prisipažino Reda.

Išskirtinė viešnagė E.Bžesko ir Redos Gikytės namuose jau šį antradienio vakarą 20.25 val. gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Egmontas Bžeskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių