Pereiti į pagrindinį turinį

Evangelistė kuria serialą „Tikrosios namų šeimininkės“ pagal Bibliją

2011-07-07 18:43
Evangelistė kuria serialą „Tikrosios namų šeimininkės“ pagal Bibliją
Evangelistė kuria serialą „Tikrosios namų šeimininkės“ pagal Bibliją / CNN nuotr.

Pavargusios nuo „Nusivylusių namų šeimininkių“ serialo moterys galės stebėti naują herojų gyvenimą filme „Tikrosios Biblijos namų šeimininkės“.

Šiame seriale moterys neverkia dėl paskutinių mados šauksmų ar apkalbų. Naujame filme moterų istorija labiau primena Biblijos „scenarijų“.

Ty Adam, interneto evangelistė ir autorė, kuria filmą, kuris bus išleistas dviejų dalių DVD formatu. Seriale bus pasakojama istorija apie šešių moterų šeimyninio gyvenimo vargus ir džiaugsmus.

Evangelistė tikisi, kad jo kuriamas serialas padės moterims sukurti idealius šeimyninius santykius. „Daug realybės šou ir serialų žada padėti moterims santykiuose su vyras, tačiau kol kas nei vienam projektui nepavyko pasiekti šio tikslo“, - teigia JAV gyvenanti evangelistė.

T.Adams jau nuo 2002 metų patarinėja poroms, kaip išlaikyti gerus santykius. Autorė jau yra išleidusi DVD pavadinimu „Vieniša, išsaugota ir besimylinti“.

Moteris teigia, kad „Tikrųjų namų šeimininkių“ DVD tikslas – moterims išmokti balansuoti tarp kasdienių santykių rūpesčių ir krikščioniško mokymo.Kiekviena filmo heroje bus sutapatinta su Biblijoje esančiomis moterimis. Pavyzdžiui, herojė Sara kovos su nevaisingumu (Biblijoje aprašyta Sara negalėjo pastoti iki vėlyvo amžiaus).

„Daug vienišų moterų gali „gauti“ vyrą, bet negali jo išlaikyti, - teigia T.Adams. – Tiek daug merginų ilgam užsilieka „tik merginos“ vaidmenyje, kad jos tai pradeda suprasti tik protu, nebe jausmais. Jos nežino, ką reiškia būti gera žmona tam, kad išlaikytų santykius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų