Pereiti į pagrindinį turinį

Ewanas McGregoras filmą „Prarasta kontrolė“ žiūrėjo tris kartus

2012-04-23 17:08
Ewanas McGregoras filmą „Prarasta kontrolė“ žiūrėjo tris kartus
Ewanas McGregoras filmą „Prarasta kontrolė“ žiūrėjo tris kartus / Scanpix nuotr.

Ar galima tapti karštu filmo, kuriame pats vaidinai, gerbėju? Britų kino žvaigždė Ewanas McGregoras neseniai MTV žinioms prisipažino, kad žiūrėjo Steveno Soderbergho filmą „Prarasta kontrolė“, kuriame pats vaidina, net tris kartus ir mielai pasižiūrėtų dar sykį.

„Kiekvieną kartą žiūrint filmą, jis padarydavo man vis stipresnį įspūdį. Soderberghas sukalė kietą filmą. Juosta menine prasme reikšmingesnė nei jo scenarijus. Tai puiku, nes filmas peržengė veiksmo trilerio žanro ribas“, – kalbėjo kino aktorius.

Per savo ilgametę karjerą aktorius atliko daug įsimintinų vaidmenų – tai ir Obi-Vanas Kenobis „Žvaigždžių karuose“, Markas „Traukinių žymėjime“, Kristianas įspūdingame miuzikle „Mulen Ružas“.

Tačiau aktorius teigia, kad eilėje prie kavos jį užkalbinę žmonės dažniausiai klausdavo ne apie jo suvaidintus personažus, bet apie jo keliones motociklu. 2004 metais kartu su geriausiu draugu jis leidosi į kelionę motociklais per visą Centrinę Europą, įveikdami 35 tūkstančius kilometrų. Ši filmuota dokumentinė medžiaga buvo rodoma per televiziją ir yra išleista DVD formatu.

Dabar aktorius savo gerbėjams, greičiausiai, pasakos įspūdžius filmuojant vieną įsimintiniausių pastarojo meto šnipų filmų. „Oušeno“ trilogijos režisierius Stevenas Soderberghas kartu su būriu Holivudo žvaigždžių - Ewanu McGregoru, Michaelu Douglasu, Antonio Banderasu, Channingu Tatumu sukūrė savąją Borno ir Džeimso Bondo versiją.

Dinamiškame, įtemptame veiksmo filme Ewanas McGregoras suvaidino agentą, kuris suieško ypatingoms slaptoms valstybių operacijoms laisvai samdomus šnipus. Tačiau, suviliotas didelio atlygio, jis išduoda savo geriausią šnipę Melori Kein. Jai ištrūkus iš spąstų, jis pats tampa persekiojamasis.

„Koks motyvas nužudyti moterį? Pinigai! Pinigai visada buvo mūsų motyvacija“, – sako E.McGregoro personažas samdomam agentui.

Ar Steveno Soderbergho šnipų trileris „Prarasta kontrolė“ vertas žiūrėti tris ir daugiau kartų, galėsite nuspręsti jau šį savaitgalį, kai šis įspūdingas filmas šturmuos Lietuvos kino teatrus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų