Pereiti į pagrindinį turinį

„Facebook“ įkūrėjas M.Zuckerbergas pristatė savo būsimą žmoną? (foto)

2011-04-01 20:05
„Facebook“ įkūrėjas M.Zuckerbergas pristatė savo būsimą žmoną? (foto)
„Facebook“ įkūrėjas M.Zuckerbergas pristatė savo būsimą žmoną? (foto) / Scanpix nuotr.

Markas Zuckerbergas tik po septynerių metų draugystės su Priscilla Chan nusprendė apie savo santykius pranešti socialiniame tinkle „Facebook“, kurį pats ir įkūrė.

26-erių metų vaikinas atnaujino savo statusą į „įsipareigojęs“ („in a relationship“), tačiau kodėl šiam įrašui padaryti prireikė tiek metų, nepaaiškino, rašo dailymail.co.uk.

Kalbama, kad socialiniame tinkle atsiradus tokiam įrašui, netrukus turėtų pasirodyti ir įrašas „susižadėjęs“.

M.Zuckerbergas ir P.Chan susitikinėti pradėjo 2003 metų lapkričio 7 dieną studijuodami Harvardo universitete. Tai nutiko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai M.Zuckerbergas sukūrė „Facebook“ prototipą „Facemash.com“.

Harvardo tinkle atsiradus puslapiui, pateikiančiam universiteto studenčių nuotraukas (jas M.Zuckerbergas gavo įsilaužęs į universiteto interneto svetaines kuruojančią duomenų bazę) ir ironiškai klausiančiam, kuri iš jų „karštesnė“, būsimasis milijonierius tik per plauką liko nepašalintas iš prestižinio universiteto. Tačiau studentų susidomėjimas tinklu įkvėpė M.Zuckerbergą patobulinti jį ir sukurti „Facebooką“.

Nors vienas jauniausių pasaulio milijardierių kruopščiai slepia savo asmeninį gyvenimą, keletas detalių buvo atskleista, kai M.Zuckerbergo „Facebook“ profilį atakavo programišiai.

Jau dabar imta svarstyti, ar bus pasirašyta vedybų sutartis, jei M.Zuckerbergas pasipirštų savo merginai, mat „Facebook“ įkūrėjo turtas įvertintas 13,5 milijardų dolerių.

P.Chan su M.Zuckerbergu draugauja jau seniai, tačiau vis dar nėra aišku, kokią įtaką ji padarė „Facebook“ plėtojimui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų