Pereiti į pagrindinį turinį

„Freaks On Floor“ naujo albumo energiją skleis „Opus 3” bangomis

2011-12-12 12:15
„Freaks On Floor“ naujo albumo energiją skleis „Opus 3” bangomis
„Freaks On Floor“ naujo albumo energiją skleis „Opus 3” bangomis / Organizatorių archyvo nuotr.

Iškalbos nestokojanti ir naujo albumo „Hello Girls!“ nuotaikomis gyvenanti roko grupė „Freaks On Floor“ turi žinią. Antradienį, gruodžio 13 d., 17.00 val. bičiulių radijo stoties „Opus 3” eteryje vyrukai surengs gyvo garso koncertą ir išskirtinį albumo „Hello Girls!“ pristatymą.

„Mes užaugome kartu su „Opus 3” ir visada gera čia sugrįžti. Prieš kelis metus „Opus 3” mums suteikė sceną ir padėjo peršokti kelias klases į priekį. Jų palaikymas mums labai daug reiškia, todėl gyvas albumo „Hello Girls!“ pristatymo koncertas radijo eteryje – geriausia dovana.“, - šypsojosi grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius.

Antradienį, nuo 17.00 val. tik per „Opus 3” turėsite išskirtinę galimybę pirmieji išgirsti antrąjį „fryksų“ albumą ir naują vyrukų programą gyvai iš LR Didžiosios studijos.

„Šiuo metu intensyviai plušame repeticijose ir nekantriai laukiame, kada dienos šviesą išvys antrasis mūsų kūdikis – albumas „Hello Girls!“. Esame labai dėkingi UAB „Expertus Vilnensis“ ir jos vadovui Arvidui Neniškiui, kurio dėka albumo audio redagavimą atliko bene geriausias pasaulyje garso inžinierius Howie Weinberg.“, - antrino grupės vokalistas ir gitaristas Justinas Jarutis.

Primename, kad pirmasis griausmingas albumo „Hello Girls!“ pristatymo koncertas jau gruodžio17 d. menų fabrike „Loftas“. Išankstinius bilietus į pristatymą rasite internete ir „Tiketa“ prekybos vietose. Apie kitus pasirodymus bus pranešta jau netrukus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų