Pereiti į pagrindinį turinį

G.Bundchen ir jos vyras per praėjusius metus uždirbo daugiausiai

2011-08-23 13:41
G.Bundchen ir jos vyras per praėjusius metus uždirbo daugiausiai
G.Bundchen ir jos vyras per praėjusius metus uždirbo daugiausiai / Scanpix nuotr.

Brazilų gražuolė Gisele Bundchen su savo vyru, amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tomu Brady, praėjusių metų pajamomis aplenkė Jay- Z bei Beyonce Knowles ir buvo pripažinti turtingiausia praėjusių metų garsenybių pora.

Remiantis žurnalo "Forbes" paskelbtu sąrašu, pasakiškai turtinga supermanekenė ir jos parteris sportininkas per 2010 metus drauge uždirbo 75 mln. JAV dolerių (apie 180 mln. litų).

Antroje vietoje pagal praėjusių metų pajamas liko Beyonce ir Jay-Z, uždirbę 70 mln. JAV dolerių (168 mln. litų). Dainininkė iš muzikinės veiklos ir mados projektų pernai susižėrė maždaug 34 mln. JAV dolerių, o jos vyras Jay-Z, daugiausia iš muzikos, gavo 36 mln.

Bradas Pittas ir Angelina Jolie pernai uždirbo 49 mln. JAV dolerių (117 mln. litų), Davidas ir Victoria Beckhamai gavo 44 mln. (105 mln.), o kino sagos "Saulėlydis" (Twilight) žvaigždės Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart sukrovė 36 mln. JAV dolerių (86 mln.litų) ir atsidūrė penktoje daugiausiai uždirbusių garsenybių porų sąrašo vietoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų