Pereiti į pagrindinį turinį

Gerbėjai gedi Amy Winehouse

2011-07-24 20:18
Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse Gerbėjai gedi Amy Winehouse

Vieni jos nekentė, kiti garbino. Tačiau mažai atrastume tokių kurie neigiamai atsilieptų apie jos vokalinius sugebėjimus ir muziką. 

Amy Winehouse, skandalingai dėl savo "santykių" su alkoholiu, narkotikais ir vyrais pagarsėjusi 27 metų britų atlikėja, liepos 23 d. 16 val. vietos (18 val. Lietuvos) laiku buvo rasta negyva savo bute Londone. Iškviesta greitoji pagalba jau nieko nebegalėjo jai pagelbėti. Policija įvykio aplinkybes dar tiria.

Tuo tarpu interneto amžiuje žinios po pasaulį apskrieja akimirksniu. Viso pasaulio žiniaskalaidos interneto puslapiai pasipuošė jos nuotraukomis, o jau rytoj ją likusi pasaulio dalis matys laikraščių puslapiuose. 

Vos pasklidus žiniai apie jos mirtį fotografai, žurnalistai sugužėjo prie jos namų. Vieni tik dirbo savo darbą, kiti nešė gėles, rašė atsisveikinimo laiškelius ar tiesiog tyliai atvyko atiduoti savo pagarbą.

Vos per kelias minutes internetiniame socialiniame tinkle "Facebook" buvo sukurta grupė "RIP Amy Winehouse" ("Ilsėkis ramybėje Amy Winehouse"), kuri per pirmas 20 min. susilaukė virš 10 tūkst. narių. Šiuo metu skaičius jau viršija 32 tūkst. ir nuolat auga. Grupės "lentoje" pilna gerbėjų atsisveikinimų, nors pasitaiko ir "troliškų" keiskmų".

Viename internetiniame forume anonimis komentatorius rašo: "Kažkokia savotiška moderni nekrofilijos forma! Dabar visi kurie net nieko apie ją nežinojo suskubs domėtis jos gyvenimu, pirkti jos muziką, ją šlovins ir apsimetinės mušdamiesi į krutinę, kad visą gyvenimą ją mylėjo. Toks jausmas, kad ją [necenzūrinis isireiškimas] negyvą."

Tokie hiperbolizuoti išsireiškimai greičiau sąlygoti momentinių emocijų ar charakterio būdo, o A. Winehouse gerbėjai siūlo susilaikyti nuo nereikalingų komentarų ir tiesiog pasiklausyti jos muzikos. Ir nesvarbu jūs apie ją ką nors žinojote ar ne.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų