G.Gurevičiūtė: aš prieš šunų genocidą

Seimui svarstant Gyvūnų globos, naudojimo ir laikymo įstatymo pakeitimus, internetinėje erdvėje visuomenės veikėjai pasisako apie savo nuomonę priimat šį įstatymą.

Ką tik internetiniame vaizdų kanale patalpintame vaizdo įraše savo griežtą žodį taria ir Lino Karaliaus-Ezopo mergina Gintarė Gurevičiūtė. „Priėmus jį [įstatymą] prasidės masinės gyvūnų žudynės. Įteisinus šunų diskriminaciją, uždraudus kai kurias veisles, į juos panašūs mišrūnai bus žudomi be išimties“, - grasina G.Gurevičiūtė.

„Jeigu šuo yra agresyvus ar piktas, tai visų pirma kaltinkite ne šunį, o žiūrėkite į šeimininką“, - vaizdo įraše kalba ir Skaiva Jasevičiūtė. Moteriai pritaria ir įraše pasirodantis Rimas Valeikis.

Lietuvos Respublikos Seimo nagrinėjame Gyvūnų globos, naudojimo ir laikymo įstatyme teigiama, kad šalyje be specialių leidimų būtų draudžiama laikyti, įvežti „kovoms išvestų veislių šunis ir jų mišrūnus, juos veisti ir jais prekiauti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rita

rita portretas
O kad tie sunys,zaloja vaikus,tai maziau svarbu?! Matau siai merginai sunys daug svarbiau uz vaikus.Koks jau cia genocidasir kas jau cia juos zudys?! Paprasciausiai uzdraust juos veist ir tiek,nes ne lietuviam tokias veisles turet,ne su tokia atsakomybe kaip lietuvis turet tokias veisles!!!

kiesa

kiesa portretas
suo nekaltas kad jis agresivus tuo reike kaltinti zmones kad juos tokiais padaro

Ie

Ie portretas
kaip bebūtų keista, nieko nesupratau.. kokia čia problema?... ką nuo ko saugoti reiktų?.. neva, piktas šuo dėl šeimininko kaltės tampa ir netinkamo auklėjimo, - tiek aš supratau... bet daugiau, kažkokia painiava.. kam ko reikia?.. ką nuo ko saugoti?.. kokios čia pagalbos prašoma?.... Skaiva žinau dėl jos taksų būrio, Rimą Valeikį taip pat... bet kokia čia problema, - nelabai suprantu..
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių