Pereiti į pagrindinį turinį

Į TV3 „Meilės trikampį” - ir bedarbiai, ir žvaigždės

2009-06-05 20:55
Į TV3 „Meilės trikampį” - ir bedarbiai, ir žvaigždės
Į TV3 „Meilės trikampį” - ir bedarbiai, ir žvaigždės / Redakcijos archyvo nuotr.

TV3 televizija šią vasarą tęsia karščiausių meilės intrigų bei jausmingiausių nuotykių maratoną ir jau labai greitai savo žiūrovams žada įsimintinas naujo „Meilės trikampio“ sezono serijas. Realybės šou kūrėjai šiemet sulaukė šimtus tikrų jausmų pasiilgusių ar tiesiog televizijoje norinčių pasirodyti žmonių anketų.

Jau vyksta ir „Meilės trikampio“ atrankos. Į romantiškąjį šou šiemet veržiasi ir studentai, ir verslininkai, ir pramogų pasaulio žvaigždės, ir netgi tie, kurie iki šiol laimės ieškojo užsienyje. Realybės šou kūrėjai sulaukia anketų, pildytų ir ne Lietuvoje. Tačiau jas siuntę žmonės net neabejodami tvirtina, kad dėl dalyvavimo laidoje jie pasiruošę grįžti į gimtinę.

Šeštus metus iš eilės kuriamo ir didelio populiarumo sulaukusio „Meilės trikampio“ prodiuseris Saulius Bartkus atskleidžia, kad šiemet realybės šou dalyvauti trokšta ir visiems žinomos pramogų pasaulio žvaigždės. Jos, kaip ir paprasti žmonės, tvirtina pasiilgusios tikrų jausmų ir gerų emocijų.

O S.Bartkus žada, kad patenkinti liks ne tik realybės šou herojai, bet ir TV3 žiūrovai, kuriems „Meilės trikampis“ tapo neatsiejama vasaros vakarų pramoga ir nemokama mokykla, kur galima romantiškai praleisti laisvalaikį su mylimu žmogumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų