Indijos policininkas persišovė, kad laimėtų apdovanojimą už drąsą

Vienas Indijos policininkas norėdamas laimėti apdovanojimą už drąsą, inscenizavo užpuolimą ir persišovė, nesėkmingai, praneša vietos žiniasklaida.

Mahesha Rajguru tvirtino, kad šeši nenustatyti asmenys ėmė į jį šaudyti, kai pareigūnas budėjo prie buvusio politiko namų Džaipure, Radžastano valstijos sostinėje. Anot policininko, po tariamos atakos užpuolikai paspruko mašina, pranešė naujienų agentūra „Press Trust of India“, kuria remiasi AFP.

„Aukštesniems pareigūnams, atskubėjusiems į nelaimės vietą, nusikaltimo vieta ir jo pareiškimas pasirodė įtartini. Jis prisipažino, kad to, ką jis papsakojo, nebuvo, ir kad jis pats persišovė, kad už parodytą drąsą būtų apdovanotas“, – teigė policijos atstovas Arunas Macya.

M. Rajguru, kuriam trys kulkos sužalojo pilvą ir ranką, gydomas Džaipuro ligoninėje. Jo būklė yra stabili.

„Kai tik jie mane pastebėjo, pradėjo šaudyti. Kulka pataikė man į pilvą. Kai sušukau, jie išbėgo laukan ir vėl pradėjo šaudyti, tuo pat metu lipdami į mašiną. Dar dvi kulkos pataikė man į petį“, – pirminiame pareiškime, anot „Times of India“, teigė M. Rajguru.

Policijos teigimu, įvykio vietoje rasti tušti šoviniai buvo iš M. Rajguru ginklo. Be to, jo namuose rasta narkotinių medžiagų.


Šiame straipsnyje: drąsa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių