Pereiti į pagrindinį turinį

Įpusėjusi penktą dešimtį P.Anderson vis dar atrodo stulbinančiai

2011-12-19 10:17
Įpusėjusi penktą dešimtį P.Anderson vis dar atrodo stulbinančiai
Įpusėjusi penktą dešimtį P.Anderson vis dar atrodo stulbinančiai / Scanpix nuotr.

44-erių Pamela Anderson, būdama dviejų vaikų motina atrodo geriau negu anksčiau. Įspūdingą figūrą ji savaitgalį pademonstravo Havajų paplūdimyje.

Buvusi serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė, vilkėdama nedidelį bikinį mėgavosi paplūdimio smėliu, o po to paniro į jūrą atsigaivinti. P.Anderson pademonstravo ištobulintą figūrą - plokščią pilvą, lieknas kojas ir dailų užpakaliuką.

Neseniai aktorė ir buvęs „Playboy“ modelis papasakojo apie savo figūros paslaptį. P.Anderson padėkojo savo sūnums, kurie padeda jai palaikyti gerą formą. Ji sakė: „Man padeda mano vaikai. Žaidžiu su jais visus sportinius žaidimus: futbolą, krepšinį, beisbolą.“

„Visada būnu lauke - paplūdimyje, vandenyje. Man nelabai patinka sporto klubai“, - sakė aktorė. „Nevaikštau į sporto klubą ir nesilaikau dietos. Nors esu vegetarė, tačiau, dietos nesilaikau“, - pasakojo ji.

P.Anderson mėgavosi atostogomis su savo vaikinu Jonu Rose'u. Profesionalus banglentininkas ir aplinkosaugininkas su „Gelbėtojų“ gražuole susitikinėja jau kelis mėnesius. Ankstesni aktorės romanai nepasižymėjo ramybė, todėl ji tikisi, kad bent jau dabartiniai santykiai nebus komplikuoti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų