Pereiti į pagrindinį turinį

Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai

2011-05-24 15:22
Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai Išankstinėje „Pabaisos“ premjeroje - „randuoti“ žiūrovai

Jau nuo šio penktadienio, gegužės 27 d., Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti romantiška drama „Pabaisa“ – moderni „Gražuolės ir pabaisos“ versija, žiūrovus nukelianti į šiuolaikinę Niujorko mokyklą, tačiau nekantriausi žiūrovai filmą jau pamatė išankstiniuose „Cosmo VIP premjeros“ kino seansuose.

Išankstiniai filmo seansai gegužės 17-21 dienomis vyko Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje. Juos organizavo filmo platintojai  Lietuvoje „Incognito Films“ ir  moterims skirtas žurnalas „Cosmopolitan“.

Randų imitacijomis išpaišyti veidai ir drabužiai su gobtuvais — toks buvo „Pabaisos“ išankstinių premjerų aprangos kodas ir publika jam mielai pakluso bei dalyvavo smagioje avantiūroje. Kino teatrų sales užplūdo savo veidus išmarginę ir „randais“ papuošę žiūrovai, o originaliausių „randuotųjų“ laukė rėmėjų dovanos.

Apdovanoti buvo ir drąsiausi filmo premjeroje apsilankę vaikinai – nepabūgę priimti iššūkio ir viešai parodyti savo treniruoto kūno, t.y. nusimesti drabužių tiesiog kino salėje.

Filmas „Pabaisa“ atskleidžia septyniolikmečio Kailo istoriją. Jis – išlepintas ir arogantiškas gražuoliukas, įtikėjęs savo puikybe ir engiantis kitus moksleivius. Kartą naujuoju pažeminimo taikiniu jis pasirenka Kendrą — bendramokslę, apsimetusią ragana. Ši nusprendžia Kailą pamokyti – paversti jo išorę tokia bjauria, koks yra jo vidus. Tapęs pabaisa Kailas turi per vienerius metus rasti tą, kuri nepaisydama bjaurios jo išorės galėtų jį pamilti, priešingu atveju jis daugiau niekada neatgaus savo buvusios išvaizdos. Vienintele Kailo viltimi tampa tyli bendramokslė Lindi, kurios jis anksčiau net nepastebėdavo.

Jaudinanti šiuolaikinė pasakos „Gražuolė ir pabaisa“ interpretacija skiriama visiems, kurie tiki meilės jėga. Pasiilgę tikros romantikos ir tikrų jausmų žiūrovai filmą kino teatruose pamatys jau nuo šio savaitgalio.

Lietuviškai subtitruotas filmo „Pabaisa“ anonsas:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų