Pereiti į pagrindinį turinį

Ištekėjo daugiausiai pasaulyje auskarų įsivėrusi moteris

2011-09-30 19:16
Ištekėjo daugiausiai pasaulyje auskarų įsivėrusi moteris
Ištekėjo daugiausiai pasaulyje auskarų įsivėrusi moteris / Scanpix nuotr.

Edinburge ištekėjo moteris, kurios kūne įverta beveik 7 tūkstančiai auskarų.

Elaine Davidson, kurios pavardė įrašyta į Gineso rekordų knygą, kad ir kaip būtų keista, ištekėjo už paprasto valstybės tarnautojo. Ant jo kūno nėra nei auskarų, nei tatuiruočių.

Per 35 minutes trukusią vestuvių ceremoniją nuotaka vilkėjo įmantrią baltą suknelę, jos auskarais nukabinėtas veidas buvo išdažytas keliomis spalvomis. Tuo metu jaunikis buvo apsirengęs konservatyvesne apranga - marškiniais, kostiumu ir kaklaraiščiu.

„Elaine atrodė pritrenkiamai. Žmonės mato tik auskarus, o aš matau nuostabią asmenybę. Mes susipažinome kavos parduotuvėje prieš penkiolika metų ir nuo to laiko bendraujame. Mane visuomet žavėjo, kokį įspūdį žmonėms palieka jos išvaizda. Elaine - nepakartojama moteris“, - po vestuvių ceremonijos pasakojo laimingas jaunavedys.

„Jei Douglasui nepatiktų mano išvaizda, jis nebūtų man skirtas. Jaučiuosi labai laiminga“, - sakė daugiausiai pasaulyje auskarų įsivėrusi moteris.

Paskutiniais skaičiavimais, jos kūne - skruostuose, burnoje, nosyje, antakiuose, akių vokuose, pilve ir intymiose vietose - puikuojasi net 6925 auskarai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų