Pereiti į pagrindinį turinį

J.Bieberio „vaiko motina“ reikalauja antro tėvystės testo

J.Bieberio „vaiko motina“ reikalauja antro tėvystės testo
J.Bieberio „vaiko motina“ reikalauja antro tėvystės testo / Scanpix nuotr.

Tariama Justino Bieberio vaiko motina Mariah Yeater niekaip negali nurimti. Nors pirmasis tėvystės testas patvirtino, kad popdievaitis nėra jos kūdikio tėvas, dabar ji reikalauja antrojo, skelbia nydailynews.com.

Jaunosios mamytės advokatas pranešė, esą ji ir jos keturių mėnesių kūdikis nusipelnė dalyvauti atliekant tyrimus J.Bieberiui. Taip ji norinti įsitikinti, kad rezultatai nebūtų klastojami.

„Noriu, kad DNR testas būtų atliekamas Kalifornijos laboratorijoje dalyvaujant abiems pusėms“, - pranešė advokatas Jeffery Levingas.

20-metė M.Yeater žinią apie tai, kad jos keturių mėnesių sūnaus tėvas yra garsusis kanadietis paskelbė prieš keletą savaičių. Tačiau vėliau moteris apsigalvojo ir ieškinį dėl tėvystės nustatymo atsiėmė.

Visgi J.Bieberis praėjusį penktadienį Naujajame Džersyje atliko tėvystės testą. Jis teigė, kad su M.Yeater jie niekuomet nebuvo susitikę, tad apie tėvystę negali būti net kalbos. Atlikėjas grasino imtis teisinių veiksmų prieš jį apžmeižusią merginą.

„Žmonės sukuria netikrus įvykius, tačiau šou industrijoje taip nutinka nuolat. Tad reikia eiti aukštai iškelta galva ir likti pozityviam“, - sakė J.Bieberis.

M.Yeater tvirtino, kad berniukas, kurį ji pagimdė šių metų liepą, yra dainininko sūnus. Jis esą buvo pradėtas, kai jie pasimylėjo 2010 metų spalį po koncerto Los Andžele.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų