Pereiti į pagrindinį turinį

K. Navickaitė – Tina ir T. Rimgaila atsiskyrė tylos siena

2012-10-31 13:27
K. Navickaitė – Tina ir T. Rimgaila atsiskyrė tylos siena
K. Navickaitė – Tina ir T. Rimgaila atsiskyrė tylos siena / DMN archyvo nuotr.

Iš LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" netikėtai iškritusi Kristinos Navickaitės – Tinos ir Tado Rimgailos pora vis dar negali atsigauti.

Originaliais pasirodymais kiekvieną sekmadienį žiūrovus stebinusi pora nesusitaiko su mintimi, kad televizijos šou rezultatus kartais lemia atsitiktinai susiklosčiusios aplinkybės. Per žiūrovų balsavimą šešios poros turėjo panašų skaičių balsų ir jos nuolat keitėsi vietomis lentelėje.

Tadas iš karto tiesioginiame eteryje pareiškė, kad negrįš į projektą, net jei tai lemtų balsavimas internete. Nors internautai daugiausia balsuoja būtent už jų porą, Tina ir Tadas kol kas neinformavo konkurso rengėjų, kad jų planai negrįžti nepasikeitė.

Kol kas šokėjai visiškai atsiribojo nuo pasaulio. Tiesa, Tina savo draugams nusiuntė žinutę socialiniame tinkle: „Pirmą kartą per 3 mėnesius tvyro tokia nejauki atmosfera. Tadas atsitvėrė tylos siena", - pasakojo ji.

Po tiesioginio eterio kelionę namo, į Klaipėdą, Tina pavadino pačia ilgiausia, taip pat prisipažino, kad pakeliui sustodavo įkvėpti gryno oro ir braukė ašaras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų