Pereiti į pagrindinį turinį

Karštoji TV3 vasaros dvikova: Mia prieš Zvonkę

2009-05-04 20:48
Karštoji TV3 vasaros dvikova: Mia prieš Zvonkę
Karštoji TV3 vasaros dvikova: Mia prieš Zvonkę / TV3 nuotr.

Sparčiai artėjanti vasara TV3 žiūrovus kaitins ne tik šiltais saulės spinduliais ir pramogomis, bet ir intriguojančia dvikova.

Natalija Zvonkė ir Vilija Pilibaitytė-Mia - kuri iš jų populiaresnė, tikriausiai neatsakys nė vienas spaudos leidinys, televizijos laida, reitingų lentelės. Merginų asmeninis ir profesinis gyvenimas yra narpliojami po kaulelį, kiekvieną jų supa gandai ir paparacų blykstės.

Jau šią vasarą TV3 skelbia Natalijos ir Mios pramoginę muzikinę dvikovą, po kurios ir bus galutinai nuspręsta, kas šiame konflikte laimi. Naujos laidos rengėjai pagalbos kreipsis į žiūrovus, kurie turės padėti merginų konflikto istorijoje tašką. Lemiamą populiariųjų dainininkių susirėmimą vainikuos grandiozinis koncertas.

„Kuri moka geriau dainuoti, kuri turi daugiau gerbėjų, kuri galų gale yra populiaresnė? Ar įmanoma bus išspręsti draugiškai šį dviejų dainininkių konfliktą ir visiems laikams užkasti karo kirvį? Neabejojame, kad joms teks dėl to paplušėti ir įveikti nemažai sunkių užduočių tam, kad paskutinioji dvikova nusvertų svarstykles į kažkurios pusę. Tikime, kad visos vasaros kaip tik ir užteks išsiaiškinti, ar nugalėtoja bus Mia ar Zvonkė“, - šypsosi naujos TV3 vasaros laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų