Kitąmet „Palangos vasara“ lankytojus pasitiks ir naujose erdvėse

  • Teksto dydis:

Jau visai netrukus Palangoje kultūros visuomenei duris atvers nauja erdvė – pačiame miesto centre, Vytauto ir J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje įsikūręs Kurhauzas. Restauruotas kurorto simbolis, kuriame, be kitų patalpų, bus ir puošni salė renginiams, galėsianti sutalpinti maždaug 300 žiūrovų, visuomenei bus pristatytas jau gruodžio pradžioje, praneša kurorto savivaldybė.

Pasak Savivaldybės administracijos direktorės Akvilės Kilijonienės, koordinuojančios „Palangos vasaros“ renginius, ši erdvė puikiai tiks rimtosios muzikos koncertams, spektakliams bei kitiems aukšto lygio kultūriniams renginiams.

Šiuo metu kurorte intensyviai vyksta Gintaro muziejaus bei Birutės parko restauracijos darbai. Juos baigus, naujomis spalvomis nušvis ne tik parkas, bet ir grafų Tiškevičių rūmai, ir tai suteiks dar daugiau žavesio vasarą čia organizuojamiems koncertams, spektakliams bei kitiems renginiams.

Palangoje iki pavasario iškils ir universalus sporto kompleksas, kurio sales transformavus į keletą mažesnių erdvių, jose bus galima organizuoti didelius renginius, pavyzdžiui, cirko pasirodymus.

Festivalis „Palangos vasara“ kasmet didžiausiame šalies kurorte pasiūlo puokštę aukšto lygio įvairių meno sričių kultūrinių renginių bei praturtina palangiškių ir miesto svečių laisvalaikį.Vienas išskirtinių muzikinių renginių – klasikinės muzikos koncertų ciklas „Nakties serenados su Sauliumi Sondeckiu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių