Klaipėdietis M.Rojus – „Triumfo arkos“ dešimtuke

Klaipėdos universiteto Dainavimo katedros antro kurso magistrantas Mindaugas Rojus užtikrintai gina miesto garbę. Jaunas operos solistas pateko į pirmąjį dalyvių dešimtuką Lietuvos televizijos projekte „Triumfo arka“.

M.Rojus prisipažino, kad jau pernai buvo minčių išmėginti savo jėgas, tačiau aplinkybės tik dabar palankiai susiklostė. Solistas teigė, kad pasiruošimas pirmajam pasirodymui nešykštėjo stresų - kūrinį teko išmokti vos per keturias dienas, „susidraugauti“ su kameromis, nauja scena.

Iš viso „Triumfo arkoje“ komisijos ir publikos širdis užkariauti bando 32 dalyviai. Sekmadienį nepatekusieji į geriausiųjų dešimtuką atsidūrė „auksiniame rezerve“ arba toliau tobulės „Triumfo arkos“ mokykloje.


Šiame straipsnyje: Mindaugas RojusTriumfo arka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimantas

Rimantas portretas
Tai - mūsų šeimos favoritas. Nors esame kauniečiai, bet malonaus balso ir puikios sceninės išvaizdos bei labai patrauklios pavardės solistas maloniai nuteikė. Linkime kuo geriausios sėkmės ne tik jam, bet ir Klaipėdos muzikiniam teatrui, į kurį, tikimės gerb. M.Rojus ateis dainuoti.

Ramunė

Ramunė portretas
Sėkmės, Rojau, į muzikinį rojų

aldona

aldona portretas
Esu taip pat, kaip ir Mindaugas, kilusi iš gražaus Darbėnų miestelio, Kretingos rajone. Linkiu Mindaugui "Triumfo Arkoje" tapti nugalėtoju, manau jis ir bus stipriausias. Mindaugai - darbėniškiai tikrai balsuos tik už tave. Sėkmės visur ir visada...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių