Kultūros atašė Italijoje pareigas toliau eis L. Gabrielaitytė-Kazulėnienė

  • Teksto dydis:

Kultūros atašė Italijoje pareigas dar trejus metus eis Laura Gabrielaitytė-Kazulėnienė.

Ji laimėjo Kultūros ministerijos konkursą, nurungusi kitus aštuonis pretendentus.

Kaip nurodoma trečiadienį išplatintame pranešime, L. Gabrielaitytė-Kazulėnienė naujos kadencijos metu tęs savo veiklas, skirtas kryptingai plėtoti tarptautinį bendradarbiavimą kultūros srityje, stiprinti Lietuvos ir Italijos kultūros organizacijų ryšius, inicijuoti kultūrinius mainus, bendradarbiavimo projektus, lietuvių menininkų pristatymus Italijoje, sudaryti sąlygas kultūros profesionalų profesinio tinklo plėtrai.

Kultūros atašė Italijoje yra įgijusi kultūros istorijos ir antropologijos bakalauro ir paveldosaugos magistro laipsnius, Triesto universitete studijavo meno istoriją.

Ji yra vadovavusi „Investuok Lietuvoje“ renginių projektams, daugelį metų buvo atsakinga už „Menų spaustuvės“ tarptautinių projektų koordinavimą, yra prisidėjusi prie festivalio „Naujasis Baltijos šokis“ organizavimo, dirbo su Šiaurės Ministrų tarybos biuro, Oskaro Koršunovo teatro, Švedijos ambasados projektais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
GAL GERAI KAD NESIKEICIA. ZMONES JEI GERAI DIRBA UZMEZGE KONTAKTUS TINKA VIETOS ZMONEMS. DABAR GI VISKAS IS NAUJO BUTU.

Omg

Omg portretas
Niekaip nesuprantu, kaip tie patys žmones laimi ,su jais net konkurencijos normaliai Negalį būti, neturėtų taip būti ! Pvz .Paryžius ,taip pat !žmonės po 10metų nesikeičia, įdomu ar čia tie postai sukurti toms ponioms ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių