Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvis pokerio lošėjas tapo Saratovo komunalininkų skolininku

2011-02-18 03:41
Lietuvis pokerio lošėjas tapo Saratovo komunalininkų skolininku
Lietuvis pokerio lošėjas tapo Saratovo komunalininkų skolininku

Profesionalus pokerio lošėjas kaunietis Antanas Guoga, ne viename tarptautiniame turnyre susišlavęs įspūdingas pinigų sumas, Saratove yra ieškomas kaip skolininkas.

Neseniai vienoje Rusijos miesto gatvėje pasirodė įspūdingo dydžio reklaminis stendas, kuriame teigiama, kad Lenino rajono komunalininkai prašo kažkokio Michailo Lvovičiaus susimokėti skolą už butą – 7544 rublius. Ant stendo puikuojasi ir tariamo skolininko nuotrauka.

Pasirodo, kad Saratovo komunalininkai net nepasivargino ieškoti tikrojo M.Lvovičiaus fotografijos, ėmė ir paprasčiausiai „nušvilpė“ pirmą pasitaikiusią iš interneto.

Jų nelaimei, tai pasirodė esąs ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje žinomas pokerio lošėjas A.Guoga, tarp lošėjų geriau žinomas Tonio G. slapyvardžiu.

Netrukus apie nesamas skolas sužinojo ir pats A.Guoga. „Aš tiek daug moku už šildymą Lietuvoje, kad negaliu sau leisti apmokėti sąskaitų Rusijoje“, – iš šio Saratovo komunalininkų žioplumo pasityčiojo jis savo bloge.

Tiesa, kad žmogus plakate ir Saratovo komunalininkų skolininkas neturi nieko bendra laikraščiui „Komsamolskaja pravda“ patvirtino ir Lenino rajono komunalininkų viršininkas Genadijus Kamzinas. Jo teigimu, jie neturi teisės skelbti savo skolininkų pavardžių, todėl plakatuose pavaizduotas išgalvotas asmuo. „Žmogus, esantis nuotraukoje, suprantama, nieko bendro neturi su komunalinėmis skolomis už butą, bet mes labai tikimė, kad tai privers kitus žmones padengti savo skolas“, – aiškino G.Kamzinas laikraščio žurnalistui.

Tokie plakatai Saratovo komunalininkams kainuoja ne pigiai – nors reklamos agentūra juos pagamino nemokamai, tačiau paties stendo nuoma mėnesiui yra apie 40 tūkst. rublių.

Ar, Saratovo kovotojai su skolininkais, tiesai paaiškėjus žada nuimti plakatą su Tonio G. nuotrauka, nepranešama, o Rusijos interneto komentatoriai sužinoję tikrąją žmogaus iš plakato pavardę juokauja, kad A.Guoga sulošė dar vieną gerą pokerio partiją – galės nemažos sumos pareikalauti iš jį skolininku padariusių komunalininkų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų