Lietuvoje pradedami organizuoti glamūriniai vakarėliai kiaulėms

Renginių agentūra „Gocrazy“ skelbia pradedanti organizuoti glamūrinius vakarėlius kiaulėms. Teminis scenarijus skirtas užimtiems kiaulių augintojams, kurie nori pagerinti laikomų kiaulių laisvalaikį, teigiama pranešime spaudai.

Jau nuo šių metų Lietuva privalėjo įgyventinti kiaulių gerovės direktyvą. Pagal ją kiaulėms turi būti užtikrintas pilnavertis laisvalaikis, galimybė į saugų seksualinį gyvenimą, pažintys su kitomis kiaulėmis ir begalė kitųmalonumų.

Remiantis šia direktyva, „GoCrazy“ skelbia naujovę Lietuvoje - glamūrinius vakarėlius kiaulėms. Vienas iš direktyvos punktų skelbia, jog „Pasirodžius pirmiesiems peštynių ženklams, tuoj pat ištiriamos priežastys ir įžūliosios peštukės turi būti raminamos, tačiau ne vaistais, o šiuolaikiniais būdais.“

Kaip žinia, jau daugybę metų solidžiose verslo įmonėse be galo populiariu tapo komandos formavimas. Tokią pramogą ši kompanija siūlo ir mažosioms fermų gyventojoms knyslėms, po vakarėlio jos susidraugautų tarpusavyje, artimiau susipažintų ir puikiai praleistų laiką. Tai pagrindiniai dalykai, kurių siekia šiuolaikiniai ūkininkai ir, manome, tai atitinka pagrindinę direktyvos esmę.

Kitas, ne mažiau svarbus direktyvos punktas, yra specialus išsilavinimas norintiems prižiūrėti kiaules. Kadangi „GoCrazy“ laikosi visų reikalavimų ir kokybė jai yra esminis faktorius, visi vakarėlio vedantieji turės atitinkamą išsilavinimą kiaulių priežiūros srityje.

Įmonė tokius linksminamuosius vakarėlius siūlo visiems Lietuvos kiaulių augintojams, kurie neturi pakankamai laiko ir resursų skirti savo augintiniams, tačiau jų gerovė jiems rūpi ne mažiau nei jų pačių.

Paslaugos kaina (nuo 50 000 Lt.) yra ganėtinai didoka, tačiau kompanija teigia esanti orientuota į ypač aukštos kokybės ekskliuzyvinius vakarėlius.

Žadama, kad po tokio vakarėlio kiekvienas ūkininkas pamatys tiesiogiai gautą naudą - po vieningo vakarėlio kiaulės susidraugaus tarpusavyje ir garduose galės jaustis daug laisviau – daugiau bendrauti, plėtoti tarpusavio santykius, o svarbiausia – gerai jaustis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

OI OI

OI OI portretas
greitu laiku pagal ES joms turesim organizuot ir svingeriu vakarelius

ir dar bus

ir dar bus portretas
organizuojami šokai.

Saulė

Saulė portretas
Būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu. Čia tai jau tikrai verta Šnobelio premijos. Dar galima suprasti, jei tai būtų balandžio 1-osios laikraščio numeryje...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių