Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos ūkininkai neabejingi G. Valaitytės asmeninei laimei

2013-05-14 15:54
Lietuvos ūkininkai neabejingi G. Valaitytės asmeninei laimei
Lietuvos ūkininkai neabejingi G. Valaitytės asmeninei laimei / BFL nuotr.

Jau gegužės 27-ąją  TV3 eteryje – projekto „Ūkininkas ieško žmonos" trečiojo sezono premjera. Projekto piršlienė Gintarė Valaitytė jau lankosi gražiausiuose Lietuvos kampeliuose ir nuostabiose ūkininkų sodybose. Ieškomi ūkio darbuose paskendę ir asmeninę laimę norintys susirasti ūkininkai.

„Darbštūs, žavūs, išprusę ir jauni ūkininkai! Kaip tik tokius projekto dalyvius mes sutikome įvairiuose Lietuvos ūkiuose, netrukus juos pristatysime vienišoms šalies moterims ir merginoms", – praneša geromis emocijomis spindėdama žavioji projekto piršlienė G. Valaitytė. Jai kaimo aplinka – atsipalaidavimo, ramybės ir laisvės oazė, šviesiausius vaikystės prisiminimus prikelianti erdvė.

„Nuostabi gamta, švarus oras, basos kojos žolėje, ramybė ir laisvė. Laisvė mintims, kūrybai. Toks man yra kaimas", – tikina G. Valaitytė, trumpai pertraukėlei grįžusi iš filmavimo darbų Lietuvos ūkiuose ir kaimo turizmo sodybose. Įdomūs dalykai – patys ūkininkai susirūpino projekto piršlienės romantiškais santykiais!

„Ar esi vieniša? O kokie vyrai tau patinka?„ Vieno ūkininkaičio klausimai privertė žaviąją raudonplaukę nurausti. Kaip įprasta kaimo žmogui, vienišas „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvis draugiškai susirūpino pačios Gintarės asmenine laime. Tačiau šią vasarą žavioji projekto vedėja rūpinsis vienišų ūkininkų jausmais.

„Šiemet projekto „Ūkininkas ieško žmonos„ dalyviai labai iškalbingi, bendrauti su jais – vienas malonumas“, – apie trečiojo sezono dalyvius kalba G. Valaitytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų