L.Kalpokaitė ir V.Pauliukaitis - žmonės be antrininkų!

„Man pasisekė - pasislėpsiu didelei žvaigždei už nugaros“, - juokiasi televizijos laidų režisierius, įvairių laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis, kuriam LNK projekte „Gintarinis atspindys“ teks dirbti su aktore Larisa Kalpokaite.

„Niekur nedingsit - teks padirbėt iš peties“, - kvatojasi Larisa.

„Nuotaika gera, temperatūra yra - pradedam“, - juokiasi Vytenis.

Panašu, kad naujas duetas pasmerktas sėkmei, nes abiem netrūksta nei gebėjimo improvizuoti, nei kandaus žodžio, nei geros nuotaikos. Žinomas renginių režisierius ir mylima „Nekviestos meilės“ aktorė Larisa Kalpokaitė pirmąsyk dirbs kartu. Jiedu balandžio 1-ąją ves antrininkų konkursą „Gintarinis atspindys“ per LNK.

„Mes mėnesį ieškojome Larisai ir Vyteniui antrininkų. Neradome. Supratome, kad jie vieninteliai ir nepakartojami. Tai dar labiau sustiprino mūsų norą juos pakviesti vesti neeilinį renginį“, - sakė transliacijos prodiuserė Jurga Pukenytė.

„Vieną kartą manęs paklausė garsus režisierius - kaip man rasti tokią pat aktorę kaip tu, tik jaunesnę? Nerado“, - juokiasi Larisa.

„Kas gi galėtų būti mano antrininkas? Tikrai nėra tokių genialių“, - antrina Larisai Vytenis.

Kas žino, ar tikrai projekto prodiuseriai vedėjams neparuošė staigmenos. Mat kandidatų dalyvauti antrininkų konkurse skaičius perkopė tūkstantį.

Iš jų jau atrinkti 37, kurie dalyvaus LNK konkurse „Gintarinis atspindys“.  Iškilmingame renginyje bus apdovanoti panašiausi įžymybių antrininkai Lietuvoje.  „Gintarinio atspindžio“ ceremonijoje bus paskelbtos šios antrininkų  nominacijos - kandidato į Prezidentus, politiko, politiko žmonos, premjero, dainininko,  aktoriaus, šou verslo atstovo, legendos. 

Balandžio 1-ąją įteikti nominacijos žada atvykti garsi Latvijos žvaigždė  Laima Vaikulė, tačiau galutinis jos atsakymas dar neduotas.

„Gintarinio atspindžio“ prodiuseriai veda derybas su Filipu Kirkorovu. Jis kviečiamas atlikti finalinę dainą „Aš kaip tu“. Tačiau už tą vieną kūrinį Kirkorovas užsiprašė didžiulio honoraro, todėl kol kas vyksta derybos.

„Kirkorovas labai nustebo, kad toks renginys vyksta Lietuvoje ir teiravosi, ar nėra jo antrininko Lietuvoje. Deja, tarp tūkstančio pretendentų į antrininkus neatsirado nė vieno Kirkorovo“, - sakė J. Pukenytė.

„Gintarinis atspindys“ - balandžio 1-ąją per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių