LRT PLIUS eteryje – naujausias opozicionieriaus A. Navalno filmas

  • Teksto dydis:

Vasario 9 d. vakarą, 21.30 val., LRT PLIUS eteryje bus rodomas dokumentinis Aleksejaus Navalno komandos filmas „Putino rūmai. Didžiausio kyšio istorija“.

Jau sausio pabaigoje išplatintą opozicionieriaus A. Navalno filmą buvo peržiūrėję daugiau nei 100 milijonų žiūrovų. Filmo centre – Rusijos prezidento Vladimiro Putino vila, kuriai priklausanti valda savo dydžiu 39 kartus viršija visos Monako Kunigaikštystės plotą.

Filme-tyrime pasakojama, kad šioje teritorijoje yra ledo čiuožykla, cerkvė, arbatos namelis su 2,5 tūkst. hektaro aplinkine zona, požeminis tunelis priėjimui prie jūros. Tyrimą atlikusio A. Navalno vadovaujamo fondo žiniomis, komplekse dirba apie 1 tūkst. žmonių, į vidų jiems draudžiama neštis telefonus, jie yra apieškomi prie įėjimo. Juostoje aiškinama sudėtinga šios prabangios rezidencijos įsigijimo schema, statybų finansavimas ir demaskuojami bandymai nuslėpti tikrąjį komplekso savininką.

Pirmuose dokumentinio filmo kadruose A. Navalnas sako, kad tai – ne tik tyrimas, bet ir psichologinis V. Putino portretas. Jį žiūrovai lietuvių kalba išvys jau antradienį, per LRT PLIUS. Filmą įgarsino Marijus Žiedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Barbaras

Barbaras portretas
O kodel ant Putino rumu vartu kabo Juodkalnijos herbas:) O kada i Putino rumus nuvažiavo kitos filmavimo komandos juos ten rado statybviete:) Pagal navalno komandos nuomone per metus visus rumus suede pelesis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
kada baigsit pliurpt tokias nesamones, slykstu klausyt, tai navalnas, tai cechanovskaja

nordland

nordland portretas
jau per velu. reikejo rodyti anksciau, kol dar nepaaiskejo, kad tai feikas.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių