Pereiti į pagrindinį turinį

M. Bašarovas Paryžiuje susitikinėja su A. Semenovič? (foto)

2012-11-04 14:19
M. Bašarovas Paryžiuje susitikinėja su A. Semenovič? (foto)
M. Bašarovas Paryžiuje susitikinėja su A. Semenovič? (foto) / youtube.com stopkadras

Garsusis Rusijos aktorius Maratas Bašarovas paliko savo mylimąją Aną Sozonovą ir išvyko į Paryžių su Ana Semenovič? Tokie gandai pasklido po Rusijos šou pasaulį po to, kai M.Bašarovas buvo pastebėtas Paryžiuje su įspūdingų formų savininke, atlikėja Ana Semenovič. Liudininkų teigimu, jie elgėsi kaip tikri įsimylėjėliai. Tačiau paaiškėjo, jog į Prancūziją Rusijos šou pasaulio atstovai nuskrido ne pabūti dviese, o filmuotis muzikiniame vaizdo klipe.

„Mes jau seniai esame pažįstami. Žinojau, kad Maratas yra labai užimtas, tačiau jis rado laiko ir sutiko filmuotis su manimi", - žurnalui „Starhit“ pasakojo A.Semenovič.

Tačiau liudininkai pastebėjo, jog seni draugai meiliai elgėsi ir kameroms išsijungus. Jie nesivaržė, glaustėsi vienas prie kito ir laikėsi susikibę rankomis.

Žurnalistams pasiteiravus, ką reiškia toks jų elgesys, Ana Semenovič prisipažino, kad Maratas ją žavi.

„Jo puiki prancūzų kalba. Kai į filmavimo aikštelę užsuko policijos pareigūnai, Maratas jiems paaiškino, kad aš esu atlikėja ir mes turime visus reikalingus leidimus filmuoti vaizdo klipą. Pareigūnai net sulaikė eismą, kad galėtume netrukdomi filmuoti", - džiaugėsi atlikėja.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų