Pereiti į pagrindinį turinį

Mia ir N.Zvonkė ruošia ginklus „Žvaigždžių karams“

2009-05-17 00:09
Mia ir N.Zvonkė ruošia ginklus „Žvaigždžių karams“
Mia ir N.Zvonkė ruošia ginklus „Žvaigždžių karams“ / TV3 nuotr. N.Zvonkė (kairėje) ir Mia.

TV3 vasaros laida „Žvaigždžių karai“ pradeda paruošiamuosius darbus. Merginos peržiūrinėja dainų archyvus, repetuoja ir laukia palaikymo ne tik iš projekto kūrybinės grupės, bet ir iš artimųjų.

Mia TV3 karštosios premjeros prodiuseriui Sauliui Urbonavičiui-Samui net tyliai užsiminė, kad jis nenustebtų užkulisiuose sutikęs pažįstamą veidą, nes dabartinisjos širdies draugas yra geras jo pažįstamas. „Dirbant su slapukauti mėgstančiomis merginomis atmosfera visuomet intriguoja. Jos turi tiek paslapčių! Perkračiau savo atmintį, draugus, su kuriais galetų bendrauti Mia, bet taip ir neradau jokio siūlo galo. Bijau, kad Mios taip slepiamo žmogaus veidas mane tikrai nustebins“, - juokiasi Samas.

Be to, „Žvaigždžių karų“ prodiuseris prisipažino, jog yra stebinamas ne tik paslaptimis, bet ir merginų ryžtu scenoje pademonstruoti tai, ko niekas iš jų nesitiki.

„Natalija pasakojo apie tai, kad specialiai projektui perrašo dainų žodžius, o Mia intensyviai repetuoja su savo nauja grupe“, - apie amžinų konkurenčių pasiruošimą dainuoti gyvai pasakoja Samas.

Žvaigždės vasaros laidai ruošiasi kaip tikram mūšiui. Jos ne tik stengiasi didinti savo pajėgas, bet ir analizuoja priešininkų stipriąsias ir silpnąsias puses.

„Nesiginčysiu, kad Mios vokalas yra daug geresnis, bet scenoje galiu padaryti daug įspūdingesnį šou, todėl nežinia, kas žiūrovamas mieliau patinka“, - sako Natalija.

Tuo tarpu Mia TV3 žiūrovus ruošiasi pakerėti nuoširdumu.

„Pavargau apsimetinėti tuo, kuo nesu. „Žvaigždžių karuose“ nesiruošiu slėptis po kokia nors kauke. Būsiu ta Mia, kurią pažįsta patys artimiausi žmonės. Manau, žiūrovai irgi pasiilgo nuoširdumo ir tikro, gero, gyvo dainavimo“, - sako dainininkė.

Itin rimtai kovai besiruošiančios merginos nė nenutuokia, kad ne tik priešininkės iššūkių joms reikės saugotis. Mat „Žvaigždžių karų“ kūrėjai ruošia staigmenas, kurias jos būtinai turės atlikti. Jau visai netrukus TV3 žiūrovai taip pat galės siūlyti įvairiausias užduotis, iš kurių geriausias dainininkėms teks įvykdyti.

Kaip merginoms seksis kovoti ne spaudoje, o scenoje, TV3 žiūrovai sužinos jau birželio 1-ąją!

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų