Pereiti į pagrindinį turinį

Mirė skandalingoji Amy Winehouse (papildyta)

2011-07-24 01:23
Mirė skandalingoji Amy Winehouse (papildyta)
Mirė skandalingoji Amy Winehouse (papildyta)

Skandalingoji dainininkė Amy Winehouse rasta negyva savo namuose, praneša BBC. 

Dar praeitą savaitę dainininkė lankėsi "iTunes" renginyje su savo krikštadukra Dionne Bromfield, kuriame ji skatino pirkti pastarosios albumą.

Prieš mėnesį dainininkė nutraukė savo europinį koncertų turą, kai Serbijoje buvo "nušvilpta" publikos, nes koncerte pasirodė per girta ir nesugebėjo dainuoti. Apie 90 min ji dar bandė vapsėti, bet netikėtai paliko sceną, o jos grupė nesėkmingai bandė nuraminti publiką muzika.

Pastaruosius kelius metus atlikėja turėjo daug rūpesčių su alkoholiu ir narkotikais, kurie smarkiai trikdė jos muzikinę karjerą. Jos paskutinis vyras Blake Fielder-Civil pripažino, kad jis įtraukė A. Winehouse į heroino ir kokaino priklausomybę. Pora išsiskyrė 2009 m.

Londono metropoliteno policija įvykį patvirtino. Mirties laikas nežinomas, bet greitoji pagalba į įvykio vietą buvo iškviesta apie 16 val. vietos (apie 18 val. Lietuvos) laiku. Mirties priežastis neaiški, įvykio aplinkybės tiriamos.

A. Winehouse išgarsėjo būdama 20-ies metų, 2003 m. išleidusi savo debiutinį albumą "Frank". Šlovės viršūnę ji pasiekė 2006 m. laimėjusi prestižinį Grammy apdovanojimų už albumą "Back to Black".

Pareikšti savo užuojautą suskubo A. Winehouse draugai ir kolegos pasinaudodami "Twitter" tinklu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų