Pereiti į pagrindinį turinį

M.Jacksono duktė: nešioti kaukes buvo kvaila

M.Jacksono duktė: nešioti kaukes buvo kvaila
M.Jacksono duktė: nešioti kaukes buvo kvaila / YouTube.com stopkadras

Velionio popkaraliaus Michaelo Jacksono duktė Paris interviu JAV TV laidai pripažino, kad viešumoje dangstytis veidus buvo kvaila.

M.Jacksono vaikus viešumoje retai kada buvo galima pamatyti be kaukių. Popmuzikos karalius versdavo savo atžalas slėpti veidus kiekvieną kartą, kai tik šie išeidavo iš namų.

„Galvodavau: „Tai kvaila, kodėl aš turiu dėtis kaukę?“ Tačiau kuo vyresnė dariausiu, tuo labiau supratau, kad jis (M.Jacksonas - red.) tiesiog stengėsi mus apsaugoti. Jis mums tai paaiškino“, - pasakojo Paris.

Po tėvo mirties ji stengiasi gyventi normalų gyvenimą: „Kai atėjau į mokyklą, niekas nežinojo, kas aš tokia. Pamaniau, kad turiu progą būti normali“.

Trylikametė mergaitė pasakojo, kad įsimintiniausias dalykas, kokį tėvas jai yra pasakęs buvo niekuomet neužmiršti.

„Jis pasakė: „Jei mirsiu rytoj, niekuomet nepamiršk, ką aš tau sakiau“. Aš pasinaudojau jo patarimu ir dabar prisimenu viską, ką jis man yra sakęs“, - teigė P.Jackson.

M.Jacksonas 2009 metų birželio 25 dieną mirė dėl stiprių migdomųjų - propofolio, kuris paprastai naudojamas tik operacinėse, - perdozavimo.

Gydytojas Conradas Murray po šešias savaites trukusio proceso buvo pripažintas kaltu dėl „popmuzikos karaliaus“ netyčinio nužudymo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų