Pereiti į pagrindinį turinį

Monako karališkieji jaunavedžiai atvyko į Pietų Afriką

2011-07-05 21:32
Monako karališkieji jaunavedžiai atvyko į Pietų Afriką
Monako karališkieji jaunavedžiai atvyko į Pietų Afriką / Scanpix nuotr.

Savaitgalį susituokę Monako kunigaikštis Albertas II ir kunigaikštienė Charlene antradienį atvyko į nuotakos šalį - Pietų Afrikos Respubliką, pranešė viešbutis, kuriame vėliau šią savaitę pora rengia priėmimą.

Į kasmetinę Tarptautinio olimpinio komiteto sesiją Durbane atvykę jaunavedžiai netoli Umhlangos kurorto esančiame viešbutyje planuoja surengti prabangią vakarienę 400 svečių.

Pasak penkių žvaigždučių viešbučio "Oyster Box" atstovo, vos atvykusi kunigaikštienė buvo trumpam užsukusi į viešbutį aptarti vakarėlio planų.

"Šiandien ji atvyko aptarti pasiruošimo ketvirtadienio vakarienei", - sakė vyriausias viešbučio valdytojas Wayne'as Coetzeras.

"Žinoma, mes esame labai patenkinti. Tuo nuostabu Umhlangai ir, žinoma, viešbučiui "Oyster Box", - sakė jis.

PAR spauda pranešė, kad kunigaikštis su kunigaikštiene apsistojo viešbučio prabangiuose prezidentiniuose apartamentuose, tačiau "Oyster Box" atsisakė patvirtinti, kad Monako vadovas su žmona yra jų svečių sąraše.

"Mūsų svečių buvimo vieta ir apsistojusiųjų pavardės yra privati informacija, kurios mes neskelbiame", - sakė viešbučio atstovė Joanne Hayes.

Albertas ir Charlene yra buvę olimpiadų dalyviai - kunigaikštis dalyvavo Monako bobslėjaus komandoje, o Charlene buvo PAR komandos plaukikė.

33 metų Charlene Durbane ruošėsi 2008 metų Pekino olimpinėms žaidynėms.

Pora šešiomis dienomis pastūmė savo vestuvių datą, kad galėtų dalyvauti Tarptautinio olimpinio komiteto susirinkime, trečiadienį turinčiame paskelbti 2018 metų žiemos olimpinių žaidynių miestą.

Holivudo aktorės Grace Kelly ir kunigaikščio Rainier III sūnus 53-jų Albertas nuo 1985 metų yra Tarptautinio olimpinio komiteto narys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų