Pereiti į pagrindinį turinį

Nakvynė prabangiame viešbutyje – tik už 19 dolerių

2009-08-11 13:52
Nakvynė prabangiame viešbutyje – tik už 19 dolerių
Nakvynė prabangiame viešbutyje – tik už 19 dolerių / "Rancho Bernardo Inn" nuotr.

Prabangus JAV kurorto viešbutis „Rancho Bernardo Inn“ siūlo lankytojams nakvynę už ypač mažą kainą - tik 19 dolerių (46 litai) per parą. Tiesa, už tokią kainą lankytojams teks atsisakyti net lovos.

Įprasta numerio kaina yra 219 dolerių. Už šią sumą lankytojai gauna „Delux“ klasės kambarį ir pusryčius dviem asmenims. Tačiau lankytojas gali atsisakyti papildomų paslaugų ir sutaupyti. Atsisakius pusryčių, sąskaita mažėja 20-čia dolerių, mini baro - dar 20-čia dolerių, kondicionieriaus - dar 20-čia.

Kuo toliau, tuo darosi linksmiau. Dar 20 dolerių lankytojas gali sutaupyti, jeigu jam nereikalingos pagalvės, o jeigu apsieis ir be paklodžių - jo piniginėje liks dar tiek pat. Nesinaudojant dušo ir tualeto reikmenimis, sąskaita vėl mažėja 20-čia dolerių, nejungiant elektros - dar 20-čia.

Jeigu kaina vis tiek netenkina kliento, viešbučio darbuotojai gali išnešti lovą ir duoti jam palapinę - ir už parą tereikės pakloti 19 dolerių.

Viešbučio vadybininkas Johnas Gatesas aiškino, kad „Robinzono paketas“ yra protingas būdas privilioti žmones į brangų kurortą, kuris paprastai yra prieinamas ne kiekvienam. Pasak vadybininko, „Robinzono paketą“ jau užsisakė pusšimtis žmonių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų