Pereiti į pagrindinį turinį

Naują gyvenimą pradedanti mergina meilės ieško televizijoje

2012-10-25 23:37
Naują gyvenimą pradedanti mergina meilės ieško televizijoje
Naują gyvenimą pradedanti mergina meilės ieško televizijoje / DMN archyvo nuotr.

Jau pirmadienį 15.55 val. po pusės metų pertraukos į LNK eterį grįžta pažinčių laida „Būk mano meile!“. Premjerinėje laidoje – išskirtinė istorija, kaip meilės ieškos po plastinės operacijos naują gyvenimą pradedanti 22-ejų metų Rasa.

Pašaipūs aplinkinių žvilgsniai, kandžios klasiokų ir net nepažįstamų žmonių replikos, vieniši vakarai ir tarsi pačios byrančios ašaros, pažvelgus į veidrodį – dar visai neseniai taip gyveno Rasa, į laidą „Būk mano meile!” atėjusi atvirai papasakoti, kas privertė gultis ant plastinių chirurgų operacinio stalo.

„Žmonės dažnai ginčijasi, ar vertėjo vienai ar kitai šou padangės žvaigždei tobulintis krūtis ar nusiurbti riebalus, tačiau mano atvejis buvo kitoks, - pasakoja Rasa, – nosis buvo labai atsikišusi, ir veido forma negraži... Plastinė operacija man buvo tarsi bilietas į naują, daugeliui tokį įprastą, o man – svajonių gyvenimą. Meistriško plastikos chirurgo peilis pakeitė visą mano likimą...”.

Rasą į laidą atlydėjusiai žinomai atlikėjai Vitalijai Katunskytei gerai žinomi išgyvenimai dėl išvaizdos ir beprotiškiausi poelgiai, stengiantis atrodyti taip, kaip daugelis aplinkinių.

Pirmojoje ir išskirtinėje „Būk mano meile!” laidoje sužinosite, kodėl nuoširdžios merginos išsižadėjo jos tikras tėvas, kaip po plastinės operacijos pasikeitė Rasos gyvenimas, ką apie Rasą pasakys „Būk mano meile!” laidos jaunikiai, pamatę ją pirmą kartą gyvenime ir ar „Būk mano meile!” padės jai susirasti vaikiną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų