Pereiti į pagrindinį turinį

N.Portman sako esanti pasibaisėjusi J.Galliano

2011-03-01 20:05
N.Portman sako esanti pasibaisėjusi J.Galliano
N.Portman sako esanti pasibaisėjusi J.Galliano / Scanpix nuotr.

"Oskaru" apdovanota žydų aktorė Natalie Portman (Natali Portman) viešai pasipiktino mados kūrėju Johnu Galliano (Džonu Galjanu), kuris buvo nufilmuotas sakantis, jog "myli" nacių lyderį Adolfą Hitlerį.

Mados namų "Christian Dior" meno direktorius J.Galliano buvo suimtas praėjusią savaitę, įtarus, kad viename Paryžiaus barų užsipuolė ir laidydamas rasistines replikas įžeidė ten buvusią porą.

Vėliau menininkas buvo paleistas ir kaltinimai jam nebuvo pateikti, tačiau jis buvo nušalintas nuo mados namų meno direktoriaus pareigų.

Policija tęsia tyrimą.

J.Galliano advokatas Stephaneas Zerbibas (Stefanas Zerbibas) klientui pateiktus kaltinimus neigia ir žada iškelti bylą dizainerį neva apšmeižusiai porai.

Garsusis rūbų modeliuotojas pirmadienį dar labiau įsitraukė į skandalo verpetą, kai buvo paskelbtas naujas įrašas iš to paties baro. Naujajame įrašė įžymybė išsilieja ant dar vienos grupelės baro lankytojų ir be užuolankų prisipažįsta: "Aš myliu Hitlerį".

Tuo tarpu naujoji "Oskaro" laureatė N.Portman, kuri taip pat yra "Christian Dior" naujo aromato "Miss Dior Cherie" veidas, sako daugiau neturėsianti jokių reikalų su susikompromitavusiu dizaineriu.

"Esu labai priblokšta ir pasipiktinusi šiandien pasirodžiusiu Johno Galliano pasisakymų įrašu. Dėl šio vaizdo įrašo ir būdama žmogus, kuris didžiuojasi būdamas žydu, daugiau jokiomis aplinkybėmis neturėsiu bendrų reikalų su ponu Galliano. Tikiuosi, kad šie siaubingi komentarai bent jau mums primins, kad turime kovoti su tebeegzistuojančiais prietarais, kurie nesuderinami su bet kokiu grožiu", - rašo ji savo pareiškime.

Pirmadienį J.Galliano lankėsi Paryžiaus prokuratūroje, kur paneigė jam keliamus kaltinimus, pranešė naujienų agentūra "Associated Press".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų