Pereiti į pagrindinį turinį

Nuo rugsėjo vidurio – naujasis TV1 sezonas

2011-08-10 20:55
Nuo rugsėjo vidurio – naujasis TV1 sezonas
Nuo rugsėjo vidurio – naujasis TV1 sezonas / TV1 nuotr.

Geri filmai, romantiški detektyvai, išskirtinės laidos, grožio realybės šou  – tai malonumai, kuriais nuo naujojo sezono ketina užburti televizijos kanalas TV1. Naujas sezonas su šūkiu „TV1 – vienas malonumas“ prasidės rugsėjo viduryje.

Naujojo TV1 sezono perlai – Ryčio Zemkausko kultūrinio gyvenimo būdo laida „Alchemija“ ir šiltieji „Pasivaikščiojimai“ su žinomais žmonėmis. Pasak Ryčio, į naujus „Pasivaikščiojimus“ jis pabandys įpūsti magiško realizmo, o „Alchemijoje“ rodys tik tas kultūrines idėjas, nuo kurių gyvenimas tampa geresnis.

Meilė neabejotinai yra didžiausias gyvenimo malonumas. Kasdien TV1 žiūrovų lauks naujos aistros serialuose „Nauja pradžia“ ir „Alisa. Širdžiai neįsakysi“. TV1 pasiūlys ilgai lauktą prancūzišką serialą. „Nauja pradžia“ – žavus serialas apie Alisą Lerua, 35 metų namų šeimininkę, turinčią du vaikus ir atsidūrusią gyvenimo kryžkelėje, kai vyras ją palieka. Prancūziškosios Alisos aistras keis vokiškoji Alisa. TV1 netrukus pradės rodyti žiūrovų pamėgto vokiečių serialo „Alisa. Širdžiai neįsakysi“ tęsinį.

Dešimtis valandų meilės TV1 serialuose savaitės pabaigoje vainikuos „Sekmadienio romantika“ – filmai iš Uttos Danellos ir Lilly Schonauer kolekcijų. Vokiečių romantikės Uttos Danellos meilės romanai, parduoti 70 milijonų tiražu ir tapę filmais, kas sekmadienį dovanos pačias gražiausias emocijas būsimai darbo savaitei.

Kur meilė, ten išdavystės ir neretai – paslaptys, kurias kažkas labai saugo. Ketvirtadieniais ir penktadieniais per TV1 – detektyvų vakarai su naujomis „Tagarto“ ir „Pavojingojo Deiviso“ serijomis. Joms pasibaigus bus rodomas 14-asis garsiųjų „Midsomerio žmogžudysčių“ sezonas su naujuoju detektyvu Barnabiu. Vienas ilgiausiai Didžiojoje Britanijoje rodomų serialų ir ilgiausia policijos drama „Tagartas“ neveltui dažnai pavadinamas geriausiu detektyviniu serialas pasaulyje. Kiekviena serija jaudina iki pat paskutinės akimirkos, o detektyvai – toli gražu ne nuobodžios asmenybės.

TV1 ir naujajame sezone išlaikys malonią tradiciją kasdien 21 valandą rodyti gerą filmą. „Juodojo vanago žūtis“, „Šakalas“, „Ponas Bynas“, „Gladiatorius“, „Terminatorius 3. Mašinų prisikėlimas“, „Urvas“, „Dantės viršukalnė“ – tai tik keletas iš jų.

Detektyvinių, kriminalinių serialų gerbėjams TV1 taip pat pasiūlys premjerų. „Sopranų“ kūrėjai grįžta su nauja policijos drama „Farų šeima“ („Bluee Bloods“), kuri atskleidžia kelių kartų Reiganų šeimos gyvenimą ir jų pasišventimą Niujorko policijos departamentui. Nors šeima ir tvirta, tačiau teisingumą jie įsivaizduoja skirtingai. Juos sieja vienas bendras bruožas – niekas jų nesustabdys vykdant teisingumą, nes jų pareigos – daugiau nei darbas. Tai – šeimos reikalas. Kitas TV1 serialas „Teisingumo vykdytojas“ („Justified“) - apie JAV maršalą Reilaną Givensą, 19 a. stiliumi besivadovaujantį įstatymų sergėtoją, kuris tampa ne tik nusikaltėlių taikiniu, bet ir užsitraukia viršininkų nemalonę.

TV1 ir toliau rodys žiūrovų pamėgtus serialus „Įstatymas ir tvarka“, „Arčiau namų“, „Policijos akademija“, „Liežuvautoja“, „Detektyvė Džonson“. Kasdien šeimos gydytojo patarimus žarstys Oprah Whinfrey televizijos kanalo pažiba „Daktaras Ozas“. 

Naujojo sezono desertas – grožio realybės šou, išmokysiantys kasdien su malonumu pažvelgti į veidrodį.  „Bučiuotis, vesti, vengti?“ - pirmoji pasaulyje pokyčių laida, kurioje kompiuteris paverčia merginas ir vaikinus tikrais natūraliais gražuoliais. Laida pakeitė daugybę Didžiosios Britanijos žmonių, net garsenybių. „Asmeniniu nuodugnios patikros prietaisu“ vadinamas kompiuteris atlieka auditorijos analizę klausdamas, kaip auditorija priimtų laidos herojų - bučiuotų, vestų ar vengtų. Po analizės dalyviai pasirenka savo stilių ir kompiuteris juos aprengia.

Nėra maloniau kaip tirpstantys kilogramai. „Sumažink mane!“  - tai  naujas svorio metimo šou, garantuojantis ypač didelę porciją prakaito, ašarų ir sensacingų rezultatų. Mitybos guru Deimienas Kristofas ir be užuolankų tiesą rėžianti trenerė Ly-Ana Wann padeda antsvorio turintiems Naujosios Zelandijos gyventojams žengti nauju geros sveikatos keliu vos per du mėnesius. Rezultatai stulbinantys!

Atjaunėjimo malonumą patirs realybės šou „10 metų jaunesni“ dalyviai. Jiems atliekamos neinvazinės chirurginės procedūros, suteikiama nauja galimybė atjaunėti ne tik išore, bet ir vidumi. Pabaigoje dalyviai pasirodo šeimai, draugams ir žmonėms, kurie bandė atspėti jų tikrąjį amžių. Ar jie atrodys ir jausis dešimčia metų jaunesni? Įsijunkite TV1 ir sužinosite!

Nuo naujojo sezono į televiziją sugrįžta stiliaus sultonas Gokas Wanas su „Goko drabužių kelione“. Šįkart jis leidžiasi į kelią po Didžiosios Britanijos miestus, mokydamas moteris, kaip tinkamiausiai apsirengti pagal savo formas.

Naujus rūbus naujajame sezone matuojasi ir pats televizijos kanalas. Nuo naujojo sezono TV1 bus dar malonesnis akiai – keičiasi kanalo vinjetės, anonsų grafika. Meilė, aistros, grožis ir intrigos – naujajame TV1 sezone nuo rugsėjo 12-osios.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų