Pereiti į pagrindinį turinį

Oro bendrovės „Cathay“ nenudžiugino Victorios Beckham pokštas

2012-04-23 17:58
Oro bendrovės „Cathay“ nenudžiugino Victorios Beckham pokštas
Oro bendrovės „Cathay“ nenudžiugino Victorios Beckham pokštas / Twitter nuotr.

Buvusi popmuzikos grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham pirmadienį papuolė į skandalą, nusifotografavusi tik įgulos nariams skirtoje vietoje per skrydį oro bendrovės „Cathay Pacific“ lėktuvu iš Honkongo.

„Įgulos nariai ruošiasi nusileidimui! Sveiki atvykę į Pekiną!! X vb“, - garsenybė savo svetainėje socialiniame tinkle „Twitter“ pakomentavo nuotrauką, kurioje ji matoma sėdinti penktadienį į Pekiną skridusio lėktuvo įgulos narių kabinoje.

Tamsius akinius ir persikų spalvos suknelę dėvinti V.Beckham šioje nuotraukoje vaizduoja skelbianti pranešimą per lėktuvo garsiakalbius, o šalia jos sėdinti stiuardesė buvo nutaisiusi juokingą miną.

„Cathay“ atstovė sakė, kad šis pokštas buvo nepavojingas, tačiau „netinkamas“. Ji pridūrė, kad nuotrauka buvo padaryta ne per kritiškai svarbų skrydžio etapą, tokį kaip kilimas arba tūpimas.

„Keleivė tik pozavo nuotraukai. Jokių viešų pareiškimų nebuvo paskelbta, - atstovė sakė naujienų agentūrai AFP. - Tai buvo netinkama, nes įgulos vietos skirtos tik įgulai, o keleiviams neturi būti leidžiama liesti jokios lėktuvo įrangos.“

Dienraštis „Hong Kong Standard“ pranešė, kad V.Beckham, kuri yra Anglijos futbolo žvaigždės Davido Beckhamo žmona, buvo kritikuojama interneto forumuose dėl pavojaus sukėlimo keleivių saugumui.

Buvusi dainininkė, žinoma „Posh Spice“ pravarde, skrido į Pekiną pristatyti vienos naujos mašinos Pekine praeitą savaitgalį vykusioje automobilių parodoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų