Paauglės figūrą filme „Burleska“ parodžiusi Cher: esu dėkinga genams (foto)

Jos tikrasis vardas yra Cherilyn Sarkisian LaPierre Bono. Trisdešimties susirgo disleksija. Yra laikoma vyriausia moterimi, įrašiusia hitą Nr.1 („Believe“).

Turi lėktuvų fobiją. Avi 38-to dydžio batus. Pirmą singlą sudainavo pasivadinusi Bonnie Jo Mason. Ant žurnalo „People“ viršelio pasirodė net 13 kartų. Jos duktė Chastity Bono pasikeitė lytį ir tapo Chazu Salvatore Bono. Ji – Cher, jau sausio 21-ąją į kino teatrus grįšianti su romantiniu miuziklu „Burleska“.  

Viena daugiausiai pasaulyje uždirbančių dainininkių kine – toli gražu ne naujokė. Ji jau suvaidino beveik dviejose dešimtyse juostų ir už tai buvo įvertinta Oskaro bei Auksinio gaublio statulėlėmis. Paskutinį ryškų vaidmenį moteris suvaidino lygiai prieš dešimtmetį filme „Arbatėlė su Musoliniu“. O dabar 64-erių žvaigždė į kino teatrus grįžta ne tik priminti apie save, bet ir parodyti vis dar nepriekaištinga laikomą figūrą.

„Buvusi burleskos šokėja ir klubo savininkė Tesa, kurią ir vaidinu filme, man labai artima. Ji artistė, stipri moteris. Kažkada praeityje buvo labai garsi šokėja, gyveno kaip tikra žvaigždė, vėliau pasijuto lyg visko netekusi“, - savo motyvus grįžti į didįjį kiną aiškina Cher.

Viso filmavimo metu Cher buvo apsupta labai jaunų, energingų dainininkų, šokėjų, aktorių. Būtent tai jai suteikė daug energijos, entuziazmo. „Jauna komanda – nuostabus tonikas“, - juokiasi moteris, savo grožio paslaptimi įvardinanti genus („mano močiutė mirė būdama 96 metų, mama atrodo nuostabiai būdama 84-erių“).

Beje, dainininkė ir aktorė teigia pusę gyvenimo praleidžianti sporto salėse, valganti sveiką maistą (tačiau nesilaikanti jokių dietų), todėl vaidinti „Burleskoje“ ir atrodyti bent perpus jaunesnei jai – jokia problema.

Sausį kino teatrus sudrebinsiančiame miuzikle „Burleska" dvi scenos žvaigždės - Cher ir Christina Aguilera - papasakos spalvingą sėkmės istoriją. „Burlesque Lounge" klubo šlovės dienos - jau praeityje. Tesa (akt. Cher) - buvusi šokėja ir klubo savininkė - kovoja, kad išsaugotų klubą. Tačiau tai nelengva: klubą nusižiūrėjo turtuolis, o trupės nariai pasinėrę į asmenines problemas ir jiems menkai rūpi pasirodymai. Tuo metu klube pasirodo Elė (akt. Christina Aguilera) - mergina iš mažo miestelio. Tesa pasamdo ją padavėja, bet mergina akimirksniu įsimyli burleskos meną. Užsispyrusi herojė atsiduria rampų šviesoje ir nustebina ne tik Tesą, bet ir publiką. Situacija dramatiškai pasikeičia, kai galingas Elės balsas tampa pagrindiniu „Burlesque Lounge" pasirodymų akcentu.

Spalvingi ir prabangūs kostiumai, nepaprasta scenografija ir įsimintinas balsas filme „Burleska” Lietuvos kino teatruose – nuo sausio 21 dienos.




Šiame straipsnyje: Cherburleska

NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete55

kauniete55 portretas
Tik kazkodel nepasakoja apie begale plastiniu operaciju ir figuros koregavima isimant sonkaulius :))))).Tegul nejuokina............

JJ

JJ portretas
tukstantis ir viena plastine operacija, kokie dar genai?

me

me portretas
like
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių