Pereiti į pagrindinį turinį

Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai

2011-09-18 13:28
Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai Pasaulį nustebino keistieji Guinnesso rekordai

Šią savaitę pasaulio knygynuose pasirodžiusioje naujoje Guinnesso rekordų knygoje skaitytojai išvydo ilgiausių pasaulio nagų savininkę, ilgiausios barzdos turėtoją ir didžiausią ilgaliežuvę tikrąja to žodžio prasme.

Plaukų kirptis neketina

Tarp pasaulio rekordininkų atsidūrė ir Aevin Dugas. Pasaulio rekordų knygos sudarytojai iš Naujojo Orleano miesto kilusios moters šukuoseną įvardijo kaip didžiausią natūralią šukuoseną pasaulyje. Jos aukštis siekia 1,32 m.

Kalbant apie plaukus, ilgiausios barzdos savininkas pasaulyje gyvena Kanadoje. Tiesa, jis nekanadietis, o indas Sarwanas Singhas.

Chanel Tapper iš Los Andželo įtraukta į Guinnesso rekordų sąrašą kaip ilgiausią liežuvį turinti moteris. Jo ilgis siekia 9,5 cm. Moteris sakė, kad priprato prie neįprasto jo dydžio ir į klausimą, ar šis netrukdo, atsakė: „Tai yra mano natūralus liežuvis. Aš su juo gimiau, ir man nereikia jokio pasirinkimo.“

Didžiausių pasaulyje krūtų savininkė irgi yra juodaodė. Jos pasididžiavimo apimtis sudaro 177,8 cm.

Titulą atėmė avarija

Kitas rekordas nesusijęs su įgimtais žmonių bruožais. Vieno Japonijos cirko nariai parodė, kad per šokdynę vienu metu gali šokinėti 13 šunų.

Ilgiausių pasaulio nagų, kurių ilgis siekia 3 m, savininkė Christine Walton iš Las Vegaso nesijaučia visiškai patenkinta.

„Nekenčiu jų valyti, tačiau tenka“, – kalbėjo moteris.

Anksčiau ilgiausių nagų savininkės titulas priklausė Lee Redmond iš Solt Leik Sičio. Tačiau 2009 m. jis nusilaužė juos per automobilio avariją.

Aukščiausias žmogus

Guinnesso rekordų knygoje atsidūrė ir Sultanas Kösenas. 28 metų turkas, kilęs iš Ankaros, yraaukščiausias pasaulio žmogus. Jo ūgis – 2,51 m.

Taip pat į Guinnesso rekordų keistenybių sąrašą buvo įtrauktas didžiausias pasaulyje smuikas. Tai septynis kartus padidinta tikro smuiko kopija.

Iš gyvūnijos pasaulio Guinnesso rekordų knygą papildė trumpiausias kojas turinti katė ir didžiausias ausis turintis šuo. Viena šuns, kurio vardas Harboras, ausis siekia 13,5 colio (34,39 cm), kita 1 coliu trumpesnė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų