Pereiti į pagrindinį turinį

Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono

2009-06-26 14:53
Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono Pasaulis gedi popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono

Pasaulį apskriejus žiniai apie popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono mirtį, pramogų pasaulio atstovai reiškia užuojautą daininko artimiesiems ir teigia gedintys gedintys dėl jo mirties.

Popkaraliene tituluojama Madonna buvo viena iš daugybės ryškių pramogų pasaulio žvaigždžių, kurią smarkiai sukrėtė dainininko mirtis ir jai sunkiai sekėsi tramdyti sielvartą.

„Negaliu liautis verkusi dėl šių liūdnų žinių, - rašė dainininkė savo pareiškime. - Pasaulis neteko didžios asmenybės, tačiau jo muzika gyvuos per amžius!"

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius Davidas Milibandas interneto socialiniame tinkle „Twitter" rašė: „Niekas nėra taip aukštai pakilęs ir taip žemai kritęs. Ilsėkis ramybėje, Michaelai".

Lana Brown (Lana Braun), 49 metų turistė iš Dalaso, pravirko, išgirdusi žinią apie dainininko mirtį.

„Šiandien dar negaliu patikėti, kad mes galėjome netekti geriausio pasaulyje pramogų pasaulio atstovo", - sakė ji agentūrai AFP.

M.Jacksonas rengėsi Londone atnaujinti savo muzikinę veiklą ir surengti virtinę visuomenės nekantriai lauktų pasirodymų po daugiau nei dešimtmetį trukusios pertraukos ir pirmąjį koncertą nuo 2005 metais vykusio jo teismo proceso dėl vaikų tvirkinimo.

Tačiau praėjusį mėnesį imta abejoti, ar šie koncertai įvyks, kai M.Jacksonas nukėlė pirmųjų pasirodymų datą, nors organizatoriai tikino, kad tai nesusiję su dainininko sveikata.

Jacksonų šeimos advokatas ir atstovas spaudai Brianas Oxmanas popdainininko mirtį palygino su „Playboy" modelio Annos-Nicole Smith, kuri mirė perdozavusi medikamentų, išreiškęs būgštavimų dėl „tarpininkų" M.Jacksono aplinkoje.

„Jį supę žmonės jam tarpininkavo... Jei manote, kad Annos-Nicole Smith atveju tai buvo piktnaudžiavimas (pasitikėjimu), tai tėra niekai palyginti su tuo, ką matėme Michaelo Jacksono gyvenime", - sakė B.Oxmanas CNN.

„Įspėji žmones, jog taip nutiks, ir tai įvyksta. Nėra dūmų be ugnies", - pridūrė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų