Pereiti į pagrindinį turinį

"Pernelyg girta" Amy Winehouse Belgrade buvo nušvilpta

2011-06-20 13:00
"Pernelyg girta" Amy Winehouse Belgrade buvo nušvilpta
"Pernelyg girta" Amy Winehouse Belgrade buvo nušvilpta / Scanpix nuotr.

Britų dainininkė Amy Winehouse, kuri bando įveikti priklausomybę nuo narkotikų, Belgrade per koncertą po atviru dangumi buvo nušvilpta, nes atrodė esanti pernelyg girta, kad galėtų dainuoti.

Maždaug 20 tūkst. žmonių šeštadienį vakare susirinko į itin reklamuotą koncertą 6-ajame amžiuje statytoje Kalemegdano tvirtovėje, kuriuo oficialiai prasidėjo dvi savaites truksiančios A.Winehouse gastrolės Europoje.

Tačiau daug žiūrovų neilgai trukus išėjo iš koncerto nusivylę blankiu dainininkės pasirodymu.

Per koncertą, kuris truko maždaug pusantros valandos, A.Winehouse sugebėjo vapėti tik kai kuriuos žodžius ir negalėjo prisiderinti prie savo grupės.

Dukart ji buvo nuėjusi nuo scenos. Daugelis žiūrovų, kurių kai kurie atvyko iš kaimyninių šalių, švilpė jai bandant pataikyti natą, o jos grupė tuo tarpu bandė raminti minią.

"Už šitą koncertą sumokėjau savaitės algą, 38 eurus, ir žinojau apie jos bėdas, bet organizatoriams derėjo tai atšaukti, kad mes, jos gerbėjai, prisimintume tikrąją Amy", - sakė Bojanas Petrovičius, 35 metų mokytojas iš Serbijos pietuose esančio Nišo miesto.

Pranešta, kad A.Winehouse prieš dvi savaites Londone užbaigė alkoholikų reabilitacijos programą, o Serbijos žiniasklaida skelbė, kad per šias gastroles alkoholis bus uždraustas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų