Pereiti į pagrindinį turinį

P.Kaupelio mylimoji – dešimčia metų vyresnė moteris su trim vaikais

2011-12-28 19:40
P.Kaupelio mylimoji – dešimčia metų vyresnė moteris su trim vaikais
P.Kaupelio mylimoji – dešimčia metų vyresnė moteris su trim vaikais / LNK nuotr.

Dar visai neseniai LNK televizijos laidų vedėjui Pauliui Kaupeliui visi klijavo svajonių jaunikio etiketę, o regėdami jo reportažus žadėjo stulbinančias karjeros perspektyvas.

Tačiau mažai kas įtarė, kad pačios karščiausios aistros virė ne Pauliaus siužetuose, o jo kasdienybėje.

„Dabar giminėje pagrindinės apkalbos turbūt apie mane, nes tas mažasis Pauliukas susidėjo su vyresne moterimi”, - naujos LNK laidos „LT aistra” žurnalistams prisipažino P.Kaupelis.

Meilė, bendras gyvenimas, vestuvės, vaikai - rodos tokia, kaip įprasta visuomenėje, turėjo būti P.Kaupelio ir tuometinės jo draugės Staselės jausmų istorija. Tačiau šiuo metu žurnalistas prie širdies glaudžia nebe tą, dvejus metus mylėtą merginą, o trijų vaikų mamą, kuri už dvidešimt aštuonerių metų žurnalistą vyresnė net dešimčia metų.

„Vasarą vis skambina mano mama ir klausinėja, kur aš esu? Sakau, kad su Živile važiuoju. Ir taip kiekvieną dieną - su Živile ir su Živile. Galų gale ji paklausė, kas ta Živilė? Sakau, kad mano draugė. O ji: „Sakyk, o čia ne ta pati Živilė, kur turi 3 vaikus ir 10 šunų, 10 metų vyresnė”? Sakau: „Mama, aš tiesiog jaučiuosi laimingas”, - pasakojo P.Kaupelis.

Trečiadienio vakarą, 20.15 val. LNK laidoje „LT aistra” laidų vedėjas ir žurnalistas Paulius Kaupelis bei jo mylimoji Živilė papasakos, kokias kliūtis teko įveikti, kad būtų kartu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų