Pereiti į pagrindinį turinį

Po interviu TV buvusį Rihannos vaikiną ištiko pykčio priepuolis

2011-03-24 19:02
Po interviu TV buvusį Rihannos vaikiną ištiko pykčio priepuolis
Po interviu TV buvusį Rihannos vaikiną ištiko pykčio priepuolis / Scanpix nuotr.

Chrisui Brownui antradienį prasidėjo pykčio priepuolis po interviu ABC televizijoje. Dainininkas po pokalbio su žurnaliste sviedė kėdę į langą.

Chrisas Brownas tikėjosi, kad visas interviu bus apie naująjį jo albumą, tačiau laidos "Good Morning America" vedėja Robin Roberts pradėjo domėtis apie jo išpuolį prieš buvusią draugę Rihanną.

Chrisas Brownas nutraukė vedėjos klausimą, pasakęs, kad ši tema daugiau neliečiama ir visą dėmesį jis yrra sutelkęs į albumą.

Pasibaigus interviu ir einant į persirengimo kambarį, Chriso Browno veide matėsi susierzinimas. Vėliau jis paėmė kėdę ir sviedę ją į langą.

Šaltinių teigimu, jis nusiaubė ir persirengimo kambarį, todėl jo raminti atskubėjo apsaugos darbuotojai.

Dabar Chrisui Brownui gresia teismas. Jis pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas. Jam gali būti pareikšti kaltinimai dėl vandalizmo ir padarytos žalos televizijai.

Teisės ekspertais Peteris T. Havenas pakomentavo Chriso Browno elgesį: "Jo elgesys yra savaime problematiškas". Ekspertas mano, kad siautėjimas televizijoje buvo jo gynyba. Tačiau lieka neaišku, kodėl jis taip aršiai į tai sureagavo.

Chrisas Brownas 2009 m. vasario mėnesį sumušė tuometinę savo draugę Rihanną. Jis buvo pripažintas kaltu ir nuteistas lygtinai. Atlikėjas turėjo lankyti pykčio tramdymo kursus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų